Produse Marca Safeplast

Cu o experiență care începe tocmai din 1948, Safe Plast este o companie cu tradiție și înaltă calitate și bineînțeles, cu produse superioare.

Originar din Finlanda, Safe Plast Oy și-a construit și consolidat de-a lungul timpului poziția de brand de top în producția de accesorii protectoare pentru furtunuri și cabluri. Astăzi, produsele Safe Plast sunt produse agreate de NATO, lucru care confirmă calitatea și utilitatea lor pentru industrie.

Prin accesoriile Safe Plast, echipa Unilift oferă soluția optimă pentru a proteja cu spirale furtunuri, pentru a proteja furtunurile echipamentelor miniere, pentru a proteja furtunurile hidraulice ale utilajelor forestiere, pentru a proteja furtunurile utilajelor agricole, pentru a înveli cu spirale cablurile, etc. Un atu al produselor Safe Plast este acela că ele sunt special proiectate pentru a îndeplini cerințele producătorilor de mașini și echipamente.

Spiralele Safe Plast sunt fabricate exclusiv dintr-un material plastic din polietilenă de înaltă calitate și foarte durabile. 

Echipa Unilift recomandă aceste accesorii pentru utilizări în domeniul forestier, agricol, în minerit și nu numai. Aceste trei domenii au demonstrat la nivel mondial nevoia de spirale Safe Plast pentru a proteja toate tipurile de furtunuri și cabluri, cum ar fi cablurile de la tractoare, excavatoare, stivuitoare, cablurile de la toate utilajele de construcții, mari sau mici.

Pentru mai multe detalii despre accesoriile Safe Plast din portofoliul Unilift vă sugerăm să vizualizați prezentarea lor de mai jos.