Servetele pentru curatare graffiti METAL SAFE

Servetele pentru curatare graffiti METAL SAFE (25 buc. )

Servetelele METAL SAFE sunt eficiente, cu actiune rapida, rezistente si convenabile, ce pot fi folosite pentru indepartarea graffiti-urilor de pe suprafetele exterioare si interioare cu textura fina. Acestea reduc considerabil timpul necesar pentru a elimina graffiti-urile, indepartand pana la 99% din acestea, fara a deteriora suprafata de baza.

Ambalate intr-un recipient convenabil, usor de utilizat pentru indepatarea graffiti-ului in cateva minute, in timp ce alte produse trebuie aplicate de mai multe ori. Se va economisi astfel timp si forta de munca. Pentru ca totul va avea loc dintr-o singura aplicare, se efectueaza de 2, 3 sau 4 ori mai multe proceduri de curatare completa pe tura.

Produsul este fabricat pentru a elimina graffiti-uriloe de pe suprafetele finiase din metal sau acoperite cu pulbere de vopsea, precum usi de garaj, semne de circulatie, suprafete metalice vopsite sau orice alt timp de suprafata metalica. Este sigur de utilizat, deoarece nu afecteaza suprafata de baza atunci cand solutia este aplicata in mod corect.

Testati intotdeauna orice solutie de indepartare a graffiti-urilor pe o suprafata mica, ascunsa, inainte de aplicarea completa, pentru a verifica orice reactie negativa. Acest produs este destinat utilizarii suprafetelor exterioare.

Documente

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE