Solutie de curatare graffiti 1-5L METAL SAFE

Solutie de curatare graffiti 1-5L METAL SAFE

Lichidul de curatare a graffiti-urilor METAL SAFE este o solutie ce patrunde in vopsea si in alte materiale folosite la desenarea graffiti-urilor pe suprafete interioare sau exterioare cu textura fina. Acesta reduce dramatic timpul necesar pentru curatare, eliminand 99% din graffiti, fara a deteriora suprafata de baza.

Recipientul de 1 - 5 L faciliteaza utilizarea lichidului ce indeparteaza graffiti-ul in cateva minute, in timp ce alte produse trebuie aplicate de mai multe ori. Se va economisi astfel timp si forta de munca. Pentru ca totul va avea loc dintr-o singura aplicare, se efectueaza de 2, 3 sau 4 ori mai multe proceduri de curatare completa pe tura.

Produsul este fabricat pentru a elimina graffiti-urile de pe suprafete din metal sau acoperite cu pulbere de vopsea precum usi de garaj, garduri, semne de circulatie, cutii si alte tipuri de suprafete metalice. Este sigur de utilizat, deoarece suprafata de baza nu este afectata atunci cand solutia este aplicata in mod corect.

Aplicarea se poate face cu o pensula, o bucata de material textil sau lana de otel de grad 000.

Acest produs este disponibil de asemenea sub forma de servetele impregnate in solutie, fiind convenabile, durabile si eficiente.

Documente

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE