Solutie de curatare graffiti 1-5L MULTI SAFE

Solutie de curatare graffiti 1-5L MULTI SAFE

Solutia pentru indepartarea graffiti-urilor MULTI SAFE este un lichid bio-degradabil cu actiune rapida, ce poate fi utilizat pentru a elimina graffiti-urile de pe diferite suprafete exterioare si interioare cu textura fina. Lichidul MULTI SAFE este un produs profesional fara actiune periculoasa, asta insemnand:
- ecologic
- bio-degradabil
- neinflmabil
- necarcinogen
- in conformitate cu limita COV
- nu este toxic
- miros redus
- fara clorura de metilen sau alte ingrediente toxice

Recipientul de 1 - 5 L faciliteaza utilizarea lichidului ce indeparteaza graffiti-ul in cateva minute, in timp ce alte produse trebuie aplicate de mai multe ori. Se va economisi astfel timp si forta de munca. Pentru ca totul va avea loc dintr-o singura aplicare, se efectueaza de 2, 3 sau 4 ori mai multe proceduri de curatare completa pe tura.

Produsul este detinat pentru a elimina urmatoarele tipuri de graffiti intr-un mod eficient si in conditii de siguranta:
- marker permanent
- spray cu vopsea
- vopsea cu email
- gudron si grasimi
- toate tipurile de cerneala
- graffiti-uri decolorate
- suprafete vopsite sau nevopsite
- materiale plastice
- perspex (policarb.)
- semne reflectorizante
- lemn
- metal
- beton, caramida
- gresie (pietre naturale)
si alte suprafete de zidarie sau multe alte tipuri de suprafete ce pot fi deterioarate cu usurinta..

Poate fi aplicat cu o pensula, un material textil sau lana de otel de grad 000. Produsele de indepartare a graffiti-urilor sunt usor de utilizat, in conditii de siguranta, pentru utilizatorii profesionisti si amatori, deoarecerea acestea sunt lipsite de orice substante chimice periculoase.

MULTI SAFE actioneaza eficient in sarcini dificile de lucru, in domeniul industrial, cu spumare redusa, poate actiona ca degresant pentru suprafete uleioase sau cu funingine, fiind sigur si eficient. Acesta poate fi folosit de asemenea, la curatarea pardoselilor, a suprafetelor dure, echipamentelor, utilajelor, bucatariior si vehiculelor, ideal pentru utilizarea impreuna cu echipamentele de spalare sub presiune sau a masinilor de curatat pardoseli.

 

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE