Solutie de curatare graffiti 1L GENERAL PURPOSE

Solutie de curatare graffiti 1L GENERAL PURPOSE

Lichidul de indepartarea graffiti-urilor GENERAL PURPOSE este un produs cu actiune rapida, usor de utilizat pentru eliminarea urmelor de creion sau pix, corector fluid, marker permanent, cerneala pentru stilou. Acesta reduce dramatic timpul necesar pentru curatare, eliminand 99% din graffiti, fara a deteriora suprafata de baza.

Recipientul de 1L faciliteaza utilizarea lichidului ce indeparteaza graffiti-ul in cateva minute, in timp ce alte produse trebuie aplicate de mai multe ori. Se va economisi astfel timp si forta de munca. Pentru ca totul va avea loc dintr-o singura aplicare, se efectueaza de 2, 3 sau 4 ori mai multe proceduri de curatare completa pe tura.

Produsul este fabricat pentru eliminarea desenelor de pe whiteboards, dulapuri si pereti. Este sigur de utilizat, deoarece nu deterioreaza suprafeta de baza aunci cand solutia este aplicata in mod corect. Aplicarea se poate face cu pensula, material textil sau lana de otel de grad 000.

Testati intotdeauna orice solutie de indepartare a graffiti-urilor pe o suprafata mica, ascunsa, inainte de aplicarea completa, pentru a verifica orice reactie negativa. Acest produs este destinat utilizarii suprafetelor exterioare.

Documente

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE