Solutie de curatare graffiti 1L SIGN SAFE

Solutie de curatare graffiti 1L SIGN SAFE

Lichidul de indepartarea graffiti-urilor SIGN SAFE este un produs cu actionare rapida, care poate fi utilizat pe orice semne din metal, cu o suprafata reflectorizanta, fiind de asemenea potrivit pentru materiale plastice sau cauciuc.  Acesta reduce dramatic timpul necesar pentru curatare, eliminand 99% din graffiti, fara a deteriora suprafata de baza. Asa cum sugereaza numele, lichidul are un un grad scazut de risc, in comparatie cu majoritatea produselor de indepartare a graffiti-urilor, lucru deosebit de util in cazul in care suprafata de aplicare necesita ingrijire suplimentara.

Recipientul de 1L faciliteaza utilizarea lichidului ce indeparteaza graffiti-ul in cateva minute, in timp ce alte produse trebuie aplicate de mai multe ori. Se va economisi astfel timp si forta de munca. Pentru ca totul va avea loc dintr-o singura aplicare, se efectueaza de 2, 3 sau 4 ori mai multe proceduri de curatare completa pe tura.

Produsul este fabricat pentru eliminarea graffiti-urilor de pe semnele metalice, semnele pentru trafic rutier, feroviar, precum si orice alte semne din metal cu o suprafta reflectorizanta. Este sigur de utiliza, deoarece nu deterioreaza suprafeta de baza aunci cand solutia este aplicata in mod corect. Aplicarea se poate face cu pensula, rola sau prin pulverizare sub presiune.

Testati intotdeauna orice solutie de indepartare a graffiti-urilor pe o suprafata mica, ascunsa, inainte de aplicarea completa, pentru a verifica orice reactie negativa. Acest produs este destinat utilizarii suprafetelor exterioare.

Documente

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE