Solutie de curatare graffiti 5-20 L ACTIVE

Solutie de curatare graffiti 5-20 L ACTIVE 

Lichidul de curatare a graffiti-urilor ACTIVE este o solutie ce patrunde in vopsea si in alte materiale folosite la desenarea graffiti-urilor. Acesta reduce dramatic timpul necesar pentru curatare, eliminand 99% din graffiti, fara a deteriora suprafata de baza.

Recipientele de 5- 20L faciliteaza utilizarea lichidului ce indeparteaza graffiti-ul in cateva minute, in timp ce alte produse trebuie aplicate de mai multe ori. Se va economisi astfel timp si forta de munca. Pentru ca totul va avea loc dintr-o singura aplicare, se efectueaza de 2, 3 sau 4 ori mai multe proceduri de curatare completa pe tura.

Produsul este destinat pentru a elimina graffiti-urile de pe: ziduri, caramida, beton, piatra, otel moale, otel inoxidabil, suprafete vopsite si suprafete din lemn. Acest produs functioneaza extrem de bine pe suprafete poroase sau fine. Poate fi aplicat cu o pensula, rola sau prin pulverizare cu presiune.

Testati intotdeauna orice solutie de indepartare a graffiti-urilor pe o suprafata mica, ascunsa, inainte de aplicarea completa, pentru a verifica orice reactie negativa. Acest produs este destinat utilizarii suprafetelor exterioare.

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE