Solutie de curatare graffiti 5 L SMART GREEN

Solutie de curatare graffiti 5 L SMART GREEN 

Lichidul de curatare a graffiti-urilor SMART GREEN este o solutie ce patrunde in vopsea si in alte materiale folosite la desenarea graffiti-urilor. Dizolva si descompune rapid in 1-2 minute, ca mai apoi sa fie indepartat total cu apa. 

Recipientul de 5 L faciliteaza utilizarea lichidului pentru indepartarea graffiti-urilor printr-o penetrare profunda si actionare rapida, special fabricata pentru utilizarea de zi cu zi pe suprafetele exterioare. Este un produs ecologic certificat de catre EnviroKleen TM preferat de Chemtel Inc ( una dintre cele mai mari companii de consultanta chimica din America) si contine un amestec chimic de hidroxid de sodiu si agenti activi de suprafata intr-o solutie special fabricata.

Produsul este destinat pentru a elimina graffiti-urile de pe: ziduri, caramida, beton, piatra, otel moale, otel inoxidabil, suprafete vopsite si suprafete din lemn. Acest produs functioneaza extrem de bine pe suprafete poroase sau fine. Poate fi aplicat cu o pensula, rola sau prin pulverizare cu presiune.

Testati intotdeauna orice solutie de indepartare a graffiti-urilor pe o suprafata mica, ascunsa, inainte de aplicarea completa, pentru a verifica orice reactie negativa. Acest produs este destinat utilizarii suprafetelor exterioare.

Documente

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE