Transformatoare hidraulice HPT

Tehnologii de producere a puterii hidraulice

Putere hidraulică pentru uz general, oriunde.

Kit-ul de putere hidraulică HPU

Unitatea HPU pune la dispoziția utilizatorului putere hidraulică atunci când utilajul nu dispune de sistem hidraulic. Kit-ul poate fi folosit pentru a pune în funcțiune o gamă largă de echipamente hidraulice precum: generatoare, aparate de sudură, pompe de apă, compresoare, etc.

Deoarece unitatea HPU este dotată cu cuple rapide, conexiunile hidraulice sunt foarte ușor de realizat.  În mod normal, o unitate de acest gen are o pereche de cuple rapide și mai multe valve pentru două tipuri diferite de echipament hidraulic. Unitatea de putere hidraulică poate fi adaptată în funcție de cerințele clientului.

HPU are un sistem de pornire electric oferind garanția unui start sigur în orice condiție. Opțional, acesta poate fi pornit și manual. Modelul de bază este dotat cu alternator pentru încărcarea bateriei. Pentru transport ușor al kit-ului acesta dispune de roți cauciucate și mânere rabatabile. 

Pachet de putere hidraulică pentru autoutilitare

HRU este o unitate concepută să completeze echipamentul existent pe autoutilitarele pentru stingerea incendiilor și alte vehicule cu foarfece, tăietoare și unelte expansive acționate hidraulic folosite de echipele de salvare aflate în misiuni de stingere a incendiilor. Unitatea HRU oferă posibilitatea de operare simultană a două instrumente.

Pachetul HRU pentru intervenții și operațiuni de salvare vine ca un pachet compact, gata de folosință ce necesită doar conectarea la sistemul hidraulic al autoutilitarei. Lichidul hidraulic este folosit pentru întreg circuitul unității HRU care, împreună cu ansamblul de piston, ca singură parte mobilă a unității, garantează o durată de viață mult mai lungă fară să solicite servicii de mentenanță. Puterea circuitului este ermetic izolată de cea a circuitul hidraulic de acționare. 

Caracteristici:

  • HPU Transformator cu motor pe benzină de 18 CP
  • Atașamente pentru utilajele compacte de capacitate mare
  • Unitate de extindere hidraulică a ancorei de susținere HEU: operare automată cu apă (💧) pentru consolidarea pereților din tunele cu ancore Swellex
  • Transformator hidraulic HRU: generează energie hidraulică pentru echipamente de salvare (mașini de pompieri etc.) cu 2 ieșiri de mare presiune ce folosesc ulei (🛢) de la rezervorul integrat al HRU.
  • HPI alimentează toate echipamentele hidraulice la presiune înaltă de până la 700 bar
  • Utilaje de bază: mașini de intervenție, echipamente de demolare, utilaje de minerit, instalații experimentale,etc.
Model Debit hidraulic la intrare Debit hidraulic la ieșire Greutate
HPU B.S. 18-38     38 l/min 210 bar 🛢 103 kg
HRU 800 / 2x5-45 45 l/min 800 bar 5+5 l/min 800 bar 🛢 16 kg
HEU 320-40 10-40 l/min 17-300 bar 20 l/min 320 bar 💧 36 kg
HPI 700/30-75 10-40 l/min 17-300 bar 20 l/min 320 bar 🛢 36 kg

Pentru mai multe detalii clic aici!

Distribuit în România de Unilft Serv

 0371.364.292

 office@unilift.ro

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE