Produse Marca Unger

Inovație, eficiență și calitate profesională Unger

Timp de peste 50 de ani, Unger a devenit un producător internațional al echipamentelor profesionale pentru curățenie și conservare.

Dezvoltarea prin inovații și calitatea înaltă a făcut posibilă dezvoltarea gamei de produse în diferite domenii, astfel toate sistemele Unger sunt concepute pentru a funcționa eficient.

Dezvoltarea prin inovații și calitatea înaltă a făcut posibilă dezvoltarea gamei de produse în diferite domenii, astfel toate sistemele Unger sunt concepute pentru a funcționa în siguranță, eficient și cu ușurință.

Clienții din peste 80 de țări aflați în întreaga lume au încredere în calitatea Unger prin soluțiile cele mai potrivite din cele mai diverse aplicații.

Curățare cu apă pură

Procesarea și purificarea fizică a apei îndepărtează mineralele care ar putea să creeze pete sau dungi de calcar. Astfel de impurități sunt denumite TDS (total solide dizolvate) și sunt măsurate în ppm (părți pe milion).

Apa este considerată 100% demineralizată (pură) atunci când TDS este de 0 ppm. Deoarece puritatea apei dizolvă cu ușurință murdăriile fără produse chimice, suprafețele din sticlă sau din alt material rămân curate și fără urme salvând astfel timp, efort și bani.

 

         

 

Echipa Unilift vă pune la dispoziție soluții optime pentru o curățare profesională cu echipamentele Unger.