Utilaje pentru lemn

Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati site-ul http://www.danibrum.ro/index.php 

 

DANIBRUM este o marca sinonima cu boom-ul inregistrat in domeniul prelucrarii lemnului si a derivatelor din lemn, inregistrat incepand cu anul 1990. La acel inceput, am potolit setea de tehnologie a producatorilor livrand utilaje second-hand importate exclusiv din Austria si Germania. In scurt timp am devenit furnizorul preferat de producatorii din toate judetele tarii. Aceasta perioada a consolidat experienta echipei DANIBRUM prin faptul ca livram cu succes utilaje second-hand purtand marci consacrate la nivel mondial.

La inceputul anilor 2000 am avut privilegiul de a fi fost furnizorul de utilaje al unor oameni de afaceri care tocmai se lansau in domeniul prelucrarii lemnului sau a PALului. Am sprijinit zeci de societati sa se dezvolte, de la nivelul de mici ateliere la cel de fabrici cu renume, ramanand partenerul lor de incredere de-a lungul acestui proces de transformare.

Anul 2008 a reprezentat un an de noi succese, dar si profunde transformari. Afacerea a fost preluata de Cornel Bruma, cetatean austriac, care a preferat sa continue sub brandul DANIBRUM, insa imbunatatind semnificativ mentalitatea de business. Astfel, am schimbat echipa de management si am luat decizii noi care sa ne pastreze aproape de tendintele actuale ale pietei. Alte doua masuri luate cu gandul la Dvs. au fost reducerea preturilor si imbunatatirea serviciilor.

Acum va oferim deopotriva utilaje NOI si utilaje REVIZUITE, structurate in 3 categorii: profesionale, semiprofesionale si hobby. Avem capacitatea de a livra atat utilaje independente care sa completeze fluxuri existente, cat si linii tehnologice complete, care sa includa cele mai adecvate solutii tehnice.

Valorificam acesti primi 17 ANI de EXPERIENTA prin innoirea avantajelor acordate producatorilor ca Dvs.:

  • Preturi oneste
  • Consultanta tehnica
  • Livrare rapida
  • Portofoliu diversificat
  • Garantie prompta
  • Piese de schimb
  • Initiere personal

Promisiunea pe care o facem fata de fiecare din Dvs. este ca vom fi intodeauna loiali principiului 'castig-castig'. Acest lucru poate insemna crestere lenta, dar cu siguranta conduce la relatii comerciale trainice, la fidelitate si incredere. Va stam cu placere la dispozitie. Contactati-ne !

CONTACT

sales@danibrum.ro
Tel/Fax: 0234-373-348
Mobil: 0756-315.919
Str. Crinului 15 (C.P.L.) COMANESTI,
Bacau 605200
Fara Rezultate!