Produse Marca Visa

Cu o experiență care începe tocmai din 1960, Visa este o companie internaționala care produce generatoare de înalta calitate si sisteme de tip back-up pentru alimentarea cu curent electric. Concepute pentru a crește eficiența în conformitate cu cerințele actuale, generatoarele Visa acopera toate aplicațiile: industrial, comercial, construcții si rezidențial, acestea fiind generatoare de curent electric mobile şi fixe. Generatoarele mobile pot fi folosite în cazuri de urgenţă în mai multe locuri și necesită instalare, transport şi alimentare cu combustibil.

Originara din Italia, compania Visa și-a construit și consolidat de-a lungul timpului poziția de brand de top în piața de generatoare de curent electric datorită seriozității, angajamentului față de parteneri și a performanțelor calitative ale echipamentelor sale recunoscute la nivel global.

Unilift oferă spre vânzare generatoare de curent electric de puteri variate, fixe sau mobile, adaptate nevoilor clienților și este reprezentant autorizat în Romania al companiei Visa. Pentru mai multe detalii despre generatoarele Visa din portofoliul Unilift vă sugerăm să vizualizați prezentarea lor de mai jos.