Produse Marca WILMS

Echipamentele Wilms sunt specializate pe încălzirea mobilă sau staționară, de la încălzitorul cu infraroșii, până la încălzitoarele staționare directe care pot fi utilizate cu motorină, gaz, electricitate sau diferiți agenți parafinați.

Cu accent pe durabilitate și ușurință la manevrare, încălzitoarele Wilms sunt foarte cunoscute pentru calitatea și abilitatea lor de a opera în orice mediu de lucru și de a încălzi într-un mod optim clădirile, halele, atelierele, corturile și casele verzi, cu alte cuvinte atât pentru interiorul clădirilor, cât și pentru spații exterioare.   

În România, echipa Unilift aduce sisteme de încălzire mobile, ameliorator de mirosuri, încălzitoare cu ventilator pe ulei, încălzitoare cu infraroșii pe ulei, motorină sau electrice, încălzitoare pe gaz, încălzitoare staționare directe,  curățitoare cu presiune cu apă rece sau cu apă caldă, dar și aspiratoare umede/uscate sau mașini de măturat și curățat pardoseli.

Pentru a afla mai multe despre încălzitoarele Wilms și ce echipamente vă poate oferi echipa Unilift vizualizați prezentările produselor de mai jos.