Atasamente pentru utilaje si tractoare

Atasamente pentru utilaje si tractoare: UNILIFT va ofera o gama larga de atasamente pentru excavatoare, autospeciale, incarcatoare frontale, stivuitoare, tractoare sau alte utilaje care au la baza sursa hidraulica si pot fi utilizate in constructii, agricultura, ferme, exploatare forestiera, lucrari municipale. Rolul acestor atasamente pentru utilaje/instalatii de lucru este acela de a obtine randament maxim cu inventitie minima, prin customizarea unui utilaj pe care il detineti, mai exact, ii cresteti valoarea.
Atasamentele pe care le gasiti la UNILIFT sunt dintre cele mai diverse : pompe submersibile de irigat, sisteme de incarcare si manevrare a marfurilor cu furci, cupe de manevrare a marfurilor vrac (pietris, nisip, cereale etc.), betoniere, concasoare de piatra, maturi cu colector, lame de zapada, sararita, pompe de presiune a apei pentru spalarea suprafetelor sau a utilajelor etc.
Atasamentele pe care UNILIFT vi le pune la dispozitie sunt produse de branduri cu renume pe plan international precum Dynaset, Kovaco, Adler, sunt disponibile atat noi cat si reconditionate, si adresate atat prestatorilor de servicii – contractori profesionisti ale caror utilaje trebuie sa functioneze fara oprire, cat si pentru privati. Prin gama diversa de produse Unilift ofera clientilor sai posibilitatea de a alege solutia potrivita de fiecare data.

Products 1 - 40 from 213. Products on page
X X

Meniu

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.