Bancă de baie, stabilă, ușor de curățat și dezinfectat, este utilizată pentru a facilita intrarea și ieșirea din cadă, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Banca de baie stabilă, ușor de curățat și dezinfectat, este utilizată pentru a facilita intrarea și ieșirea din cadă. Un capăt al băncii este așezat în cadă, iar celălalt capăt se sprijină pe podea.

Este fabricată din plastic robust, antiderapant și aluminiu de calitate. Scaunul are orificii pentru scurgerea apei, iar spătarul confortabil are un decupaj. Pe o parte există un suport pentru mână. Potrivită pentru persoane cu greutatea de până la 100 kg.

Înălțimea scaunului este ajustată prin reglarea lungimii picioarelor. Fiecare picior are orificii pentru blocarea înălțimii. Apăsați butonul de blocare spre interior, trageți piciorul telescopic din tubul exterior, setați înălțimea în poziția dorită (butonul de blocare pe exterior). Aveți grijă de siguranța dvs. – înainte de utilizarea băncii, asigurați-vă că toate picioarele sunt setate la aceeași înălțime și sunt blocate în siguranță.

Fiecare bancă de baie este verificată în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Se recomandă depozitarea băncii într-un loc uscat, protejat de lumina directă a soarelui, curățarea periodică cu soluții de curățare neagresive și uscarea acesteia după curățare.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dvs.!

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

  • Sarcina maximă, kg: 100
  • Greutate, kg: 4.7
  • Înălțimea scaunului, cm: 43-53
  • Lățimea scaunului, cm: 77
Adauga primul o recenzie pentru “Bancă de baie, stabilă, ușor de curățat și dezinfectat, este utilizată pentru a facilita intrarea și ieșirea din cadă, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Bancă de baie, stabilă, ușor de curățat și dezinfectat, este utilizată pentru a facilita intrarea și ieșirea din cadă, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.