Bancă de duș cu picioare, compactă, stabilă, ușor de curățat și dezinfectat, este potrivita pentru duș sau cadă mică, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Banca de duș compactă, stabilă, ușor de curățat și dezinfectat este fixată de perete (picioarele din față se sprijină pe suprafață). Se potrivește, de asemenea, într-un duș sau cadă mică.

Este fabricată din plastic robust, antiderapant și aluminiu de calitate. Partea de ședere este rabatabilă, convexă, cu orificii pentru scurgerea apei și decupaje pe ambele părți pentru a facilita prinderea. Potrivită pentru persoane cu greutatea de până la 180 kg.

Înălțimea scaunului este ajustată prin reglarea lungimii picioarelor. Fiecare picior are orificii pentru blocarea înălțimii. Scoateți elementul de fixare din orificiu – ținând piciorul scaunului cu o mână, setați înălțimea dorită cu cealaltă mână și fixați-o cu elementul de fixare. Aveți grijă de siguranța dvs. – înainte de utilizarea băncii, asigurați-vă că toate picioarele sunt setate la aceeași înălțime și sunt blocate în siguranță.

Fiecare bancă de duș este verificată în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Se recomandă depozitarea băncii într-un loc uscat, protejat de lumina directă a soarelui, curățarea periodică cu soluții de curățare neagresive și uscarea acesteia după curățare.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dvs.!

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

  • Sarcina maximă, kg: 180
  • Greutate, kg: 4.5
  • Înălțime totală, cm: 38-56
  • Lățime totală, cm: 48
  • Lungime totală, cm: 41
  • Lățimea scaunului, cm: 41.5
  • Adâncimea scaunului, cm: 28.5
Adauga primul o recenzie pentru “Bancă de duș cu picioare, compactă, stabilă, ușor de curățat și dezinfectat, este potrivita pentru duș sau cadă mică, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Bancă de duș cu picioare, compactă, stabilă, ușor de curățat și dezinfectat, este potrivita pentru duș sau cadă mică, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.