Baston din aluminiu cu lanternă LED, conceput pentru persoanele cu probleme de mobilitate, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Robust și sigur, bastonul de înaltă calitate din aluminiu, cu lanternă LED, este conceput pentru persoanele cu probleme de mobilitate.

Caracteristici principale:

  • Material durabil: Bastonul este fabricat din aluminiu, oferind un suport puternic și durabil.
  • Mâner confortabil: Mânerul este realizat din plastic și modelat ergonomic pentru a asigura confortul utilizatorului. Setul include o curea și o lanternă LED, care asigură siguranța și vizibilitatea excelentă chiar și pe întuneric.
  • Lanternă LED: Lanternă alimentată de două baterii AA, care pot fi înlocuite cu ușurință prin desurubarea butonului de pe mâner.
  • Înălțime reglabilă: Înălțimea bastonului poate fi ajustată prin simpla apăsare a unui buton pe partea laterală a bastonului. Înălțimea corectă a bastonului este atunci când mânerul acestuia este la nivelul încheieturii mâinii, cu brațul complet întins și sprijinit de corp. Țineți bastonul astfel încât degetul arătător întins să atingă suprafața verticală a bastonului, pentru a distribui uniform sarcina.

Recomandări:

  • Utilizare: Se recomandă utilizarea bastonului în mâna opusă unui picior mai slab sau rănit. Dacă bastonul este utilizat pentru stabilitate suplimentară, poate fi ținut în orice mână. În ambele cazuri, păstrați bastonul pe lateral în timp ce mergeți, cu două puncte atingând solul – un picior și bastonul.
  • Întreținere: Verificați periodic starea vârfurilor de cauciuc și înlocuiți-le dacă sunt uzate. Curățați bastonul cu apă caldă și săpun, evitând agenții de curățare agresivi.

Fiecare baston din aluminiu cu lanternă LED este verificat în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

  • Sarcina maximă: 100 kg
  • Greutate: 0.3 kg
  • Înălțime totală: 74-95 cm
  • Poziții de ajustare a înălțimii: 10
Adauga primul o recenzie pentru “Baston din aluminiu cu lanternă LED, conceput pentru persoanele cu probleme de mobilitate, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Baston din aluminiu cu lanternă LED, conceput pentru persoanele cu probleme de mobilitate, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.