Baston din aluminiu cu mâner anatomic moale bronz, albastru, Gri, mâna dreaptă, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Bastonul robust și sigur, de înaltă calitate, din aluminiu, cu mâner anatomic căptușit pentru persoanele dreptace, este conceput pentru persoanele cu probleme de mobilitate.

Mânerul bastonului este realizat din silicon, cu o formă anatomică confortabilă, special adaptată pentru dreptaci. Bastonul este de culoare bronz. Înălțimea este ajustabilă printr-o simplă apăsare de buton pe partea laterală a bastonului. Înălțimea corectă a bastonului este atunci când mânerul acestuia este la nivelul încheieturii mâinii, cu brațul complet întins și sprijinit de corp. Țineți bastonul astfel încât degetul arătător întins să atingă suprafața verticală a bastonului. Aceasta va distribui uniform sarcina pe baston.

Se recomandă să țineți bastonul în mâna opusă unui picior mai slab sau rănit. Dacă bastonul este utilizat pentru a oferi stabilitate suplimentară, poate fi ținut în orice mână. În ambele cazuri, păstrați bastonul pe lateral în timp ce mergeți, cu două puncte atingând solul – un picior și bastonul.

Recomandări:

  • Întreținere: Verificați periodic și înlocuiți vârfurile de cauciuc uzate, curățați bastonul cu apă caldă și săpun, fără a folosi agenți de curățare agresivi.
  • Calitate garantată: Fiecare baston din aluminiu cu mâner anatomic moale pentru dreptaci este verificat în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

  • Sarcina maximă: 130 kg
  • Greutate: 0.45 kg
  • Înălțime totală: 74-94 cm
Adauga primul o recenzie pentru “Baston din aluminiu cu mâner anatomic moale bronz, albastru, Gri, mâna dreaptă, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Baston din aluminiu cu mâner anatomic moale bronz, albastru, Gri, mâna dreaptă, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.