Baston din aluminiu cu mâner moale pentru persoanele cu probleme de mobilitate, Albastru/Gri/Bronz/Maro, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Bastonul din aluminiu robust și sigur, de înaltă calitate, cu mâner căptușit, este conceput pentru persoanele cu probleme de mobilitate.

Mânerul bastonului este fabricat din silicon și are o formă confortabilă. Înălțimea este ajustabilă printr-o simplă apăsare de buton pe partea laterală a bastonului. Înălțimea corectă a bastonului este atunci când mânerul acestuia este la nivelul încheieturii mâinii, cu brațul complet întins și sprijinit de corp. Țineți bastonul astfel încât degetul arătător întins să atingă suprafața verticală a bastonului. Aceasta va distribui uniform sarcina pe baston.

Se recomandă să țineți bastonul în mâna opusă unui picior mai slab sau rănit. Dacă bastonul este utilizat pentru a oferi stabilitate suplimentară, poate fi ținut în orice mână. În ambele cazuri, păstrați bastonul pe lateral în timp ce mergeți, cu două puncte atingând solul – un picior și bastonul.

Fiecare baston din aluminiu cu mâner căptușit este verificat în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Verificați periodic și înlocuiți vârfurile de cauciuc uzate, curățați bastonul cu apă caldă și săpun.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

  • Sarcina maximă: 100 kg
  • Greutate: 0.45 kg
  • Înălțime totală: 74-94 cm
Adauga primul o recenzie pentru “Baston din aluminiu cu mâner moale pentru persoanele cu probleme de mobilitate, Albastru/Gri/Bronz/Maro, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Baston din aluminiu cu mâner moale pentru persoanele cu probleme de mobilitate, Albastru/Gri/Bronz/Maro, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.