Brat rotor TKA-4w4 (duze 1/4") | Mosmatic

Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Mosmatic
Alege un articol pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: #11077

Alege cel putin 1 articol al acestui produs.

Specificatii tehnice

Presiune maxima
275/500 bar

Date tehnice

Material
Otel inoxidabil

Descriere

Acest brat rotor profesional marca Mosmatic, este accesoriul de baza pentru dispozitivele de spalare cu presiune Mosmatic.

Utilizat cu duzele potrivite, acest brat rotor actioneaza cu o forta de presiune de pana la 275 bar. (Este disponibil si in varianta pentru 500 bar si duze 1/8").

Pentru a putea fi utilizat corespunzator acest brat rotor se conecteaza la un cuplaj cu mecanism de rotire profesional marca Mosmatic.

Miscarea de rotatie a bratului se activeaza la presiune in functie de pozitia si unghiul de pulverizare al duzelor. Acest model de brat este potrivit pentru conectarea a patru duze de pulverizare.

Iar forta de curatare si numarul de rotatii al bratului rotor se intensifica in functie de presiunea si debitul de apa furnizat.

Este foarte bine echilibrat, pentru a evita vibratiile periculoase in timpul proceselor de spalare cu presiune si pentru a putea fi folosit in conditii de siguranta.

Atentie !

Bratul rotor trebuie utilizat in combinatie cu o sursa de apa care sa furnizeze un debit si o presiune ideala conditiilor de functionare a bratului rotor.

Acest brat rotor poate fi utilizat pentru dispozitivele profesionale de spalare cu presiune marca Mosmatic sau pentru alcatuirea unor mini-instalatii de spalare cu presiune pentru bancurile de lucru, statii de impachetare, linii de procesare a alimentelor, curatatorii profesionale, etc.

Pentru mai multe informatii referitoare la accesoriile si dispozitivele profesionale de spalare cu presiune marca Mosmatic, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Optiuni (20)

Istoric produse vazute