NOU! OFERTELE LUNII APRILIE

Brat mobil cu cap flexibil pentru instalatii de spalare | Z-SERIES DKZF | Mosmatic

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Acest brat de spalare profesional marca Mosmatic, reprezinta piesa de baza pentru o intalatie de spalare cu presiune a autovehiculelor. Este potrivit pentru alcatuirea unor instalatii de spalare profesionale, in spatii special amenajate pentru spalarea, curatarea si uscarea autovehiculelor, cum ar fi spalatoriile auto sau spalatoriile de tip self-service.

Acest brat este flexibil, poate fi instalat si utilizat cu usurinta pentru incaperile sau spatiile inguste. Ofera flexibilitate pentru utilizator si nu il incomodeaza in timpul proceselor de spalare a autovehiculelor.

Bratul se instaleaza pe tavanul spatiilor special amenajate pentru spalarea autovehiculelor. Pot fi instalate maxim 4 brate de spalare de acelasi fel. Consultati schita din pagina produsului si tabelul cu modele in care sunt specificate dimensiunile bratelor, distanta ideala de instalare dintre brate si dimensiunile ideale pentru incapere.

Fiecare brat instalat poate fi folosit pentru o intrebuintare diferita. Astfel, bratele de spalare, odata instalate, pot fi utilizate in combinatie cu echipamente profesionale de pulverizare cu apa, spuma sau detergenti si alte substante speciale pentru curatarea eficienta a autovehiculelor.

Echipamentele profesionale marca Mosmatic, actioneaza cu o presiunea de lucru ideala pentru spalarea eficienta a suprafetei autovehiculelor, fara a lasa urme de deteriorare in urma utilizarii. Aceste brate pot fi utilizate in combinatie cu lancii si pistoale de pulverizare cu presiune. In functie de dimensiunile si nevoile de lucru fiecare brat poate fi dotat pentru cate o intrebuintare individuala. In funcite de aceste criterii, aveti posibilitatea de a alcatui o instalatie de spalare profesionala care sa respecte conditiile si nevoile de lucru ale utilizatorilor.

Cu o astfel de instalatie, dotata cu echipamentele de spalare profesionale marca Mosmatic, oferiti posibilitatea utilizatorilor de a efectua un proces de spalare rapid, eficient si cu rezultate maxime pentru masini, camioane, tiruri, utilaje agricole, forestiere sau alte tipuri de autovehicule sau utilaje.

Bratul de spalare se utilizeaza foarte usor fara a fi nevoie de a depune un efort considerabil in timpul utilizarii. Cursa de rotire a bratului este de 360°, in functie de pozitia in care este instalat. Bratul urmeaza cu usurinta pozitia utilizatorului in timpul procesului de spalare a autoturismului, fara al incomoda. Asadar procesul de spalare se realizeaza rapid, eficient si cu rezultate maxime.

Este fabricat din otel inoxidabil cu un design neted si lucios. Suprafata este rezistenta la depunerile de rugina, astfel se garanteaza calitatea si utilizarea pe termen lung la aceeasi eficienta maxima. In combinatie cu echipamentele potrivite aveti posibilitatea de a alcatui o instalatie de spalare profesionala ideala pentru spalatorii auto sau pentru alte spatii special amenajate pentru spalarea autovehiculelor cum ar fi spalatoriile de tip self-service.

DKZF
Nr. L A B C D Greutate (kg)
65.005 1450 4300 850 1400 700 10.2
65.015 1550 4600 900 1500 750 10.4
65.025 1650 4900 950 1600 800 10.5
65.035 1750 5200 1000 1700 850 11.4

 

Date tehnice
Presiune 275 bar
Temperatura 120° C
Intrare (partea superioară și laterală) G1/4″ F (alte optiuni disponibile)
Iesire G1/4″ M  (alte optiuni disponibile)
Mediu de debit apa, ulei, aer (la PH 3-12)

 

Pentru mai multe informatii referitoare la modul de instalare, echipamente profesionale si modul de alcatuire al instalatiilor de spalare profesionale marca Mosmatic, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Dimensiuni

Adauga primul o recenzie pentru “Brat mobil cu cap flexibil pentru instalatii de spalare | Z-SERIES DKZF | Mosmatic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Brat mobil cu cap flexibil pentru instalatii de spalare | Z-SERIES DKZF | Mosmatic

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.