NOU! Piese pentru orice utilaj cu livrare în regim de urgență!

Brat pentru sisteme de aer cu montare pentru perete | Mosmatic

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Brat profesional marca Mosmatic, special fabricat pentru sistemele de aspirare/uscare in spalatoriile auto sau te tip self-service.

Acest brat ce conecteaza la o sura de aer. Se poate utiliza in combinatie cu un aspirator sau cu uscatorul universal pentru autovehicule Mosmatic Dryer. Se potriveste pentru orice tip de spalatorie auto, si este foarte eficient in sarcinile de uscare sau aspirare a oricarui tip de autovehicul, masini, motociclete, mopede etc.

Se pot utiliza in combinatie cu extensiile pentru brate astfel incat sa mariti raza de actiune a bratului, pentru uscarea autovehiculelor de dimensiuni mari, cum ar fi tiruri, camioane, utilaje agricole, forestiere, etc.

Pentru vizualizarea modelelor disponibilie, vizualizati campul de selectare pentru articole. Aveti la dispozitie mai multe modele, astfle incat sa aveti posibilitatea de a selecta un astfel de brat profesional in functie de cerintele si nevoile de lucru ale utilizatorilor.

Se pot adapta pentru dimensiunile oricarui spatiu sau incapere special amenajata pentru spalarea, curatarea, aspirarea si uscarea autovehiculelor.

Cursa de rotire a bratului este de 180°, fabricat din otel-inoxidabil, rezistent la depunerile de rugina.

Se garanteaza calitatea si utilizarea pe termen lung a acetui echipament profesional pentru uscare/aspirare, marca Mosmatic.

Pentru mai multe informatii referitoare la produsele profesionale marca Mosmatic si modul de instalare, adaptare si utilizare a acestora, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Brat pentru sisteme de aer cu montare pentru perete | Mosmatic”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Brat pentru sisteme de aer cu montare pentru perete | Mosmatic

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.