Cârjă pentru cot, din aluminiu, cu suport din plastic, Albastra, Turqoise, Violet închis, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Această cârjă super ușoară, dar robustă, din aluminiu, cu suport din plastic de tip deschis pentru antebraț, este destinată persoanelor cu probleme de mobilitate, după leziuni sau operații, când este necesar un suport suplimentar la mers.

Cârja este potrivită pentru utilizatorii cu o înălțime cuprinsă între 140 și 185 cm și o greutate de până la 140 kg. Este echipată cu un vârf de cauciuc. Suportul pentru palmă este căptușit și poate fi înlocuit în caz de uzură. Cârja are două reflectoare integrate – unul în față și unul în spate.

Înălțimea cârjei este măsurată de la podea până la mâner. Înălțimea este ajustabilă folosind un buton, la intervale de 2,5 cm. Pentru a alege corect înălțimea cârjei, setați-o astfel încât mânerul să fie la nivelul încheieturii mâinii cu brațul complet întins și aproape de corp, iar suportul din plastic să fie la nivelul antebrațului.

Fiecare cârjă pentru cot este verificată în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Este recomandat să depozitați cârja într-un loc uscat, protejat de lumina directă a soarelui, să o curățați periodic fără utilizarea detergenților agresivi sau să o acoperiți.

Prețul de mai sus este pentru o singură cârjă. Pentru a achiziționa un set (2 bucăți), specificați cantitatea dorită – introduceți numărul 2.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

 

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

SPECIFICAȚII

  • Sarcina maximă: 140 kg
  • Greutate: 0.55 kg
  • Înălțime totală: 76-96 cm
Adauga primul o recenzie pentru “Cârjă pentru cot, din aluminiu, cu suport din plastic, Albastra, Turqoise, Violet închis, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Cârjă pentru cot, din aluminiu, cu suport din plastic, Albastra, Turqoise, Violet închis, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.