Cârjă pentru cot din aluminiu, super ușoară, pentru copii, Albastra/Rosie, Kid-Man

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Această cârjă pentru cot din aluminiu, super ușoară, dar robustă, cu suport din plastic de tip deschis pentru antebraț, este destinată copiilor cu probleme de mobilitate, după leziuni sau operații, când este necesar un suport suplimentar la mers.

Cârja este destinată utilizatorilor cu o greutate de până la 100 kg. Este echipată cu un vârf de cauciuc. Suportul pentru palmă este căptușit și poate fi înlocuit în caz de uzură. Cârja are două reflectoare integrate – unul în față și unul în spate.

Ajustarea înălțimii:

Înălțimea cârjei se măsoară de la podea până la mâner. Înălțimea este ajustată folosind butonul, la intervale de 2,5 cm. Pentru a alege corect înălțimea cârjei, setați-o astfel încât mânerul să fie la nivelul încheieturii mâinii cu brațul complet întins și aproape de corp, iar suportul din plastic să fie la nivelul antebrațului.

Fiecare cârjă pentru cot este verificată în fabrică, astfel încât doar un produs de calitate ajunge la utilizator. Se recomandă depozitarea cârjei într-un loc uscat, protejat de lumina directă a soarelui, curățarea periodică fără utilizarea detergenților agresivi sau acoperirea acesteia.

Prețul de mai sus este pentru o singură cârjă. Pentru a achiziționa un set (2 bucăți), specificați cantitatea dorită – introduceți numărul 2.

Vă rugăm să citiți cu atenție Instrucțiunile de utilizare și întreținere și Recomandările pentru siguranța dumneavoastră!

0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Caracteristici principale:

  • Greutate maximă: 100 kg
  • Greutate: 0.45 kg
  • Înălțime totală: 57-75 cm
  • Poziții de ajustare a înălțimii: 8+3
Adauga primul o recenzie pentru “Cârjă pentru cot din aluminiu, super ușoară, pentru copii, Albastra/Rosie, Kid-Man”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Cârjă pentru cot din aluminiu, super ușoară, pentru copii, Albastra/Rosie, Kid-Man

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.