Carucior tragator actionat electric – TPT AC-evo 40 INOX – Armanni

0.00 lei

In stock

Cârligul de remorcare, TPT AC-evo 40 INOX, în întregime din oțel inoxidabil echipat cu cârlig de remorcare ridicabil hidraulic, reprezintă soluția ideală pentru remorcarea mărfurilor în deplină siguranță.

Structura și componentele din oțel inoxidabil fac ca acest cârlig să fie deosebit de potrivit pentru funcționarea în medii de lucru supuse fenomenelor de oxidare din cauza prezenței umidității, condensului, prafului și soluțiilor saline.

TPT AC-evo 40 INOX permite tractarea sarcinilor de pana la 4000 kg.

Compara produsul
 • REMORCARE VERSATILA:
  Conceput pentru a face față oricărui tip de sarcină montat pe o remorcă, poate fi echipat cu sisteme de prindere personalizate, adaptabile structurilor existente de remorcă, oferind posibilitatea combinării remorcilor testate și personalizate cu cărucioarele nou construite.
 • EFICIENTA MAXIMA:
  Activarea, in faza de franare, a unui sistem specific de recuperare a energiei combinata cu cercetarea, in faza de proiectare, a celui mai mic consum, garanteaza cicluri de lucru mai mari la fiecare reincarcare a bateriei.
 • CONTROL MAXIM:
  Sistemul avansat care actioneaza asupra sistemului de tractiune permite, pe langa reglarea cu precizie maxima a vitezei, siguranta deplina in operatiunile de incarcare/descarcare pe rampa printr-o actiune Anti Roll-Back, pornirea in sus fara alunecare in marsarier si Anti Roll-Down, controlul cuplului al mașinii de coborâre.
 • MANEVRABILITATE ȘI SIGURANȚĂ:
  Sistemul inovator de direcție DR EVO permite operatorului să beneficieze de manevrabilitate maximă, manevrabilitate și siguranță garantate de noul mâner de direcție care integrează noua funcție broasca testoasă și sistemul inovator de comandă sus/jos cu două viteze.
0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Carucior tragator actionat electric – TPT AC-evo 40 INOX – Armanni”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Carucior tragator actionat electric - TPT AC-evo 40 INOX - Armanni

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.