Duza desfundare canalizari (Material solid, rezistent la uzura) | KEG

Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo KEG
Produs momentan indisponibil

Cod produs: #11916

Descriere

Duza profesionala pentru desfundarea conductelor si tevilor de canalizare.

Fabricata din otel dur, rezistent la uzura, reprezinta o solutie profesionala pentru sarcinile dificile de desfundare a canalizarilor.

Potrivita pentru desfundarea, curatarea si reimprospatarea canalizarilor.

Eficienta pentru indepartarea depunerilor solide, rezidurilor grosiere si eliminarea infundaturilor puternice care impiedica circulatia normala a debitului de apa din interiorul conductelor.

Actionata cu echipamentul potrivit, aceasta duza reprezinta solutia ideala pentru sarcini dificile de desfundare a canalizarilor.

La cererea clientului, aceste duze se pot achizitiona in varianta cu jet frontal pentru un plus de putere in timpul proceselor de utilizare.

Pentru utilizarea in conditii de siguranta si eficienta a duzei, este necesara verificarea cuplajelor si a rezistentei acestora inainte de procesele de curatare si desfundare a conductelor.

Pentru eficienta maxima, se recomanda utilizarea unei pompe profesionale si a unui furtun special pentru presiuni inalte.

Face parte din gama profesionala de duze marca KEG, ideale pentru domeniile industriale de desfundare a canalizarilor.

In tabelul de mai jos sunt specificate modelele disponibile pentru aceasta duza.

Pentru mai multe informatii referitoare la duzele profesionale marca KEG, pentru desfundat canalizari, echipamente profesionale si modul de utilizare a acestora, echipa Unilift va sta la dispozitie pentru selectarea modelului potrivit cerintelor dumneavoastra de lucru.

Istoric produse vazute