Masina de maturat cu pompa hidraulica SW4000 | Nilfisk

Selectie model
  • Alege Nivel presiune sonora intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Nilfisk
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: #8231

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Viteza de functionare
7km/h
Rata de curatare cu o perie laterala
6825/4780m²/h
Rata de curatare cu doua perii laterale
8750/6125m²/h
Latime de lucru cu o perie laterala
975mm
Latime de lucru cu doua maturi laterale
1250mm
Volum container
75l

Descriere

SW4000 este un aparat de maturat condus, cu inaltime mare de golire, proiectat pentru performante maxime, fiabilitate, timp mort minim si costuri operationale minime. Este alegerea evidenta pentru industrie si productie, depozite, centre de distributie, scoli, centre comerciale, parcari, centre sportive, facilitati de reciclare, parcari auto pe mai multe etaje si altele.

Maturarea cu o singura atingere este una dintre caracteristicile principale care face ca utilizarea masinii SW4000 sa fie usoara, economica si sigura. Cu acest sistem, toate componentele – matura principala, maturile laterale, ventilatorul de aspirare si elementul DustGuard optional – sunt activate si oprite simultan, pentru ca maturile sau ventilatoarele sa nu mearga in gol atunci cand masina de maturat stationeaza. Maturile laterale nu au curele care sa se rupa sau care sa trebuiasca sa fie schimbate, astfel ca se reduc costurile cu uzura si cu intretinerea. Intretinerea este usoara deoarece nu este nevoie de unelte pentru scoaterea maturilor sau a filtrelor. Accesul usor la toate componentele face ca intretinerea si reparatiile sa fie rapide si fara complicatii. Rotile umplute cu spuma nu fac pana si nu trebuie sa fie reumplute si contribuie la nivelul de fiabilitate si confort. Containerul detasabil poate fi inchis din compartimentul operatorului, ceea ce permite operatorului sa plece imediat dupa golirea sa. Compartimentul confortabil este usor de accesat, are scaun reglabil si ofera o imagine neobstructionata a zonei maturilor si a zonei de lucru. Masina SW4000 este dura cu deseurile si prietenoasa cu mediul inconjurator.

  • Maturarea cu o atingere face ca SW4000 sa fie usor de folosit deoarece toate functiile - matura principala, maturile laterale, ventilatorul de aspirare si sistemul optional DustGuard sunt activate si dezactivate simultan
  • SW4000 nu este daunator mediului inconjurator deoarece are un consum de energie minimizat, materiale reciclabile, control al prafului si nivel redus dezgomot
  • Maturile laterale, cu arc, se retrag la impact asa ca nu rup sau deterioreaza ceea ce ating
  • Sistemul de pulverizare optional DustGuard™ contribuie la maturarea fara praf si imbunatateste mediul pentru operator, precum si mediul inconjurator.

Specificatii modele

Nivel presiune sonora
Sursa de alimentare
SW4000 B
65db
Baterie 24V
SW4000 LPG
75db
LPG Honda 4.1 kW
SW4000 P
75db
Benzina Honda 4.1 kW

Istoric produse vazute