Brat mobil de aspirare/uscare pentru spalatorii auto | LU-DZ | Mosmatic

Tip de produs
Produs ecologic
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Mosmatic
Alege un articol pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: 60.310

Alege cel putin 1 articol al acestui produs.

Specificatii de montare

Cursa de rotire
180° - 360° ( In functie de model )

Descriere

Aici aveti la dispozitie mai multe modele de brate speciale pentru instalatiile de aer. Acest brate profesionale marca Mosmatic, sunt special fabricate pentru uscarea autovehiculelor in urma proceselor de spalare.

Acest brat ce conecteaza la o sura de aer. Se poate utiliza in combinatie cu un aspirator sau cu uscatorul universal pentru autovehicule Mosmatic Dryer. Se potriveste pentru orice tip de spalatorie auto, si este foarte eficient in sarcinile de uscare sau aspirare a oricarui tip de autovehicul, masini, motociclete, mopede etc.

Se pot utiliza in combinatie cu extensiile pentru brate astfel incat sa mariti raza de actiune a bratului, pentru uscarea autovehiculelor de dimensiuni mari, cum ar fi tiruri, camioane, utilaje agricole, forestiere, etc.

Pentru vizualizarea modelelor disponibilie, vizualizati campul de selectare pentru articole. Aveti la dispozitie mai multe modele, astfle incat sa aveti posibilitatea de a selecta un astfel de brat profesional in functie de cerintele si nevoile de lucru ale utilizatorilor.

Se pot adapta pentru dimensiunile oricarui spatiu sau incapere special amenajata pentru spalarea, curatarea, aspirarea si uscarea autovehiculelor.

Cursa de rotire a bratelor este de 180°, pentru bratele cu montare laterala, iar pentru bratele cu montare pe tavan, cursa de rotire este de 360°. Bratul urmeaza usor si precis pozitia utilizatorului, fara al incomoda in timpul proceselor de uscare sau aspirare.

Pentru mai multe informatii referitoare la produsele profesionale marca Mosmatic si modul de instalare, adaptare si utilizare a acestora, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Istoric produse vazute