Brat mobil cu LED-uri pentru spalatorii | DKPbl | Mosmatic

Tip de produs
Produs ecologic
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Mosmatic
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: 66.U203

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Date tehnice

Voltaj
24V
Temperatura ideala de utilizare
120°C
Presiune necesara de lucru
275bar
Mediu de transmisie
Apa, ulei, aer la pH 3-12
Intensitate lumina LED
120lx
Numar LED-uri
30 x LED / 39"

Conexiuni cabluri LED

Cablu negru
Voltaj Pozitiv (+) / Pentru sursa de curent
Cablu rosu
Voltaj negativ (-) / Pentru semnal rosu LED-uri
Cablu portocaliu
Voltaj negativ (-) / Pentru semnal verde LED-uri
Cablu brun
Voltaj negativ (-) / Pentru semnal albastru LED-uri

Descriere

Acest brat de spalare profesional marca Mosmatic, reprezinta piesa de baza pentru o intalatie de spalare cu presiune a autovehiculelor. Este potrivit pentru alcatuirea unor instalatii de spalare profesionale, in spatii special amenajate pentru spalarea, curatarea si uscarea autovehiculelor, cum ar fi spalatoriile auto sau spalatoriile de tip self-service.

Este dotat cu led-uri laterale, care ofera conditii ideale de vizibilitate in cazurile de utilizare pe timp de nopate. Culorile led-urilor pot fi selectate in functie de preferinta cu o telecomanda speciala pentru aceste tip-uri de brate, iar acestea ofera un efect vizual modern pentru spatiile in care sunt instalate.

Bratul se instaleaza pe tavanul spatiilor special amenajate pentru spalarea autovehiculelor. Pot fi instalate maxim 4 brate de spalare de acelasi fel. Consultati schita din pagina produsului si tabelul cu modele in care sunt specificate dimensiunile bratelor, distanta ideala de instalare dintre brate si dimensiunile ideale pentru incapere.

Fiecare brat instalat poate fi folosit pentru o intrebuintare diferita. Astfel, bratele de spalare, odata instalate, pot fi utilizate in combinatie cu echipamente profesionale de pulverizare cu apa, spuma sau detergenti si alte substante speciale pentru curatarea eficienta a autovehiculelor.

Echipamentele profesionale marca Mosmatic, actioneaza cu o presiunea de lucru ideala pentru spalarea eficienta a suprafetei autovehiculelor, fara a lasa urme de deteriorare in urma utilizarii. Aceste brate pot fi utilizate in combinatie cu lancii si pistoale de pulverizare cu presiune. In functie de dimensiunile si nevoile de lucru fiecare brat poate fi dotat pentru cate o intrebuintare individuala. In funcite de aceste criterii, aveti posibilitatea de a alcatui o instalatie de spalare profesionala care sa respecte conditiile si nevoile de lucru ale utilizatorilor.

Cu o astfel de instalatie, dotata cu echipamentele de spalare profesionale marca Mosmatic, oferiti posibilitatea utilizatorilor de a efectua un proces de spalare rapid, eficient si cu rezultate maxime pentru masini, camioane, tiruri, utilaje agricole, forestiere sau alte tipuri de autovehicule sau utilaje.

Bratul de spalare se utilizeaza foarte usor fara a fi nevoie de a depune un efort considerabil in timpul utilizarii. Cursa de rotire a bratului este de 360°, in functie de pozitia in care este instalat. Bratul urmeaza cu usurinta pozitia utilizatorului in timpul procesului de spalare a autoturismului, fara al incomoda. Asadar procesul de spalare se realizeaza rapid, eficient si cu rezultate maxime.

Este fabricat din otel inoxidabil cu un design neted si lucios. Suprafata este rezistenta la depunerile de rugina, astfel se garanteaza calitatea si utilizarea pe termen lung la aceeasi eficienta maxima. In combinatie cu echipamentele potrivite aveti posibilitatea de a alcatui o instalatie de spalare profesionala ideala pentru spalatorii auto sau pentru alte spatii special amenajate pentru spalarea autovehiculelor cum ar fi spalatoriile de tip self-service.

Pentru mai multe informatii referitoare la modul de instalare, echipamente profesionale si modul de alcatuire al instalatiilor de spalare profesionale marca Mosmatic, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Specificatii modele

L
DKPbl 66.203
1450mm
DKPbl 66.213
1650mm
DKPbl 66.223
1750mm
DKPbl 66.233
1900mm
DKPbl 66.243
2050mm
DKPbl 66.253
2250mm
DKPbl 66.263
2500mm
DKPbl 66.273
2750mm
DKPbl 66.283
3000mm

Istoric produse vazute