Brat mobil dublu cu led-uri pentru instalatii de spalare |DDPbl | Mosmatic

Tip de produs
Produs ecologic
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Mosmatic
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: 67.U603

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Date tehnice

Voltaj
24V
Temperatura ideala de utilizare
120°C
Presiune necesara de lucru
275bar
Mediu de transmisie
Apa, ulei, aer la pH 3-12
Intensitate lumina LED
120lx
Numar LED-uri
30 x LED / 39"

Conexiuni cabluri LED

Cablu negru
Voltaj Pozitiv (+) / Pentru sursa de curent
Cablu rosu
Voltaj negativ (-) / Pentru semnal rosu LED-uri
Cablu portocaliu
Voltaj negativ (-) / Pentru semnal verde LED-uri
Cablu brun
Voltaj negativ (-) / Pentru semnal albastru LED-uri

Descriere

Acest brat profesional dublu, marca Mosmatic, este special fabricat pentru alcatuirea instalatiilor de spalare pentru autovehicule, in spalatoriile auto sau spalatoriile de tip self-service. Este ideal pentru spaltiile si incaperile in care nu se permite instalarea mai multor brate de spalare individuale.

Pentru o utilizare corecta a bratelor duble marca Mosmatic, se recoamnda utilizarea bratului superior pentru echipamente de pulverisare cu presiune redusa, cum ar fi lancii si pistoale de pulverizare cu spuma, detergent sau alte soltii speciale de curatare pentru autovehicule iar bratul inferior se poate utiliza pentru echipamente de pulverizare cu presiune inalta.

Este dotat cu led-uri laterale in 3 culori, care ofera conditii ideale de lumina in timpul sarcinilor de spalare a autovehiculelor pe timp de noapte. Aceste led-uri ofera un efect vizual modern pentru spatiile si incaperile in care sunt instalate bratele.

Bratul se instaleaza pe tavanul spatiilor special amenajate pentru spalarea autovehiculelor. Pot fi instalate maxim 4 brate de spalare de acelasi fel. Consultati schita din pagina produsului si tabelul cu modele in care sunt specificate dimensiunile bratelor, distanta ideala de instalare dintre brate si dimensiunile ideale pentru incapere.

Fiecare brat instalat poate fi folosit pentru o intrebuintare diferita. Astfel, bratele de spalare, odata instalate, pot fi utilizate in combinatie cu echipamente profesionale de pulverizare cu apa, spuma sau detergenti si alte substante speciale pentru curatarea eficienta a autovehiculelor.

Echipamentele profesionale marca Mosmatic, actioneaza cu o presiunea de lucru ideala pentru spalarea eficienta a suprafetei autovehiculelor, fara a lasa urme de deteriorare in urma utilizarii. Aceste brate pot fi utilizate in combinatie cu lancii si pistoale de pulverizare cu presiune. In functie de dimensiunile si nevoile de lucru fiecare brat poate fi dotat pentru cate o intrebuintare individuala. In funcite de aceste criterii, aveti posibilitatea de a alcatui o instalatie de spalare profesionala care sa respecte conditiile si nevoile de lucru ale utilizatorilor.

Cu o astfel de instalatie, dotata cu echipamentele de spalare profesionale marca Mosmatic, oferiti posibilitatea utilizatorilor de a efectua un proces de spalare rapid, eficient si cu rezultate maxime pentru masini, camioane, tiruri, utilaje agricole, forestiere sau alte tipuri de autovehicule sau utilaje. Bratul de spalare se utilizeaza foarte usor fara a fi nevoie de a depune un efort considerabil in timpul utilizarii. Cursa de rotire a bratului este de 360°, in functie de pozitia in care este instalat. Bratul urmeaza cu usurinta pozitia utilizatorului in timpul procesului de spalare a autoturismului, fara al incomoda. Asadar procesul de spalare se realizeaza rapid, eficient si cu rezultate maxime.

Este fabricat din otel inoxidabil cu un design neted si lucios. Suprafata este rezistenta la depunerile de rugina, astfel se garanteaza calitatea si utilizarea pe termen lung la aceeasi eficienta maxima. In combinatie cu echipamentele potrivite aveti posibilitatea de a alcatui o instalatie de spalare profesionala ideala pentru spalatorii auto sau pentru alte spatii special amenajate pentru spalarea autovehiculelor cum ar fi spalatoriile de tip self-service.

Pentru mai multe informatii referitoare la modul de instalare, echipamente profesionale si modul de alcatuire al instalatiilor de spalare profesionale marca Mosmatic, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Specificatii modele

L1
L2
DDPbl 67.603
1450mm
1600mm
DDPbl 67.613
1600mm
1750mm
DDPbl 67.623
1750mm
1900mm
DDPbl 67.633
1900mm
2050mm
DDPbl 67.643
2050mm
2250mm
DDPbl 67.653
2250mm
2500mm

Istoric produse vazute