Brat fix dublu de perete pentru instalatii de spalare | WAD | Mosmatic

Tip de produs
Produs ecologic
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Mosmatic
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: 99U49

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Date tehnice

Temperatura ideala de utilizare
120°C
Presiune necesara de lucru
275bar
Mediu de transmisie
Apa, ulei, aer la pH 3-12

Descriere

Acest brat dublu de spalare profesional marca Mosmatic, reprezinta piesa de baza pentru o intalatie de spalare cu presiune a autovehiculelor. Este potrivit pentru alcatuirea unor instalatii de spalare profesionale, in spatii special amenajate pentru spalarea, curatarea si uscarea autovehiculelor, cum ar fi spalatoriile auto sau spalatoriile de tip self-service.

Bratul se poate instala pe ziduri sau stalpti speciali pentru o instalatie de spalare din domeniul spatiilor special amenajate pentru spalarea autovehiculelor.

Pentru utilizarea corecta a ambelor brate, folositi bratul superior in combinatie cu echipamente de spalare cu presiune redusa, de exemplu pistoale de pulverizare cu spuma, detergent sau alte substante speciale pentru curatarea suprafetelor autovehiculelor, iar bratul inferior se poate folosi in combinatie cu echipamente de spalare cu presiune ridicata.

Fiecare brat instalat poate fi folosit pentru o intrebuintare diferita. Astfel, bratele de spalare, odata instalate, pot fi utilizate in combinatie cu echipamente profesionale de pulverizare cu apa, spuma sau detergenti si alte substante speciale pentru curatarea eficienta a autovehiculelor.

Echipamentele profesionale marca Mosmatic, actioneaza cu o presiunea de lucru ideala pentru spalarea eficienta a suprafetei autovehiculelor, fara a lasa urme de deteriorare in urma utilizarii. Aceste brate pot fi utilizate in combinatie cu lancii si pistoale de pulverizare cu presiune. In functie de dimensiunile si nevoile de lucru fiecare brat poate fi dotat pentru cate o intrebuintare individuala. In funcite de aceste criterii, aveti posibilitatea de a alcatui o instalatie de spalare profesionala care sa respecte conditiile si nevoile de lucru ale utilizatorilor.

Cu o astfel de instalatie, dotata cu echipamentele de spalare profesionale marca Mosmatic, oferiti posibilitatea utilizatorilor de a efectua un proces de spalare rapid, eficient si cu rezultate maxime pentru masini, camioane, tiruri, utilaje agricole, forestiere sau alte tipuri de autovehicule sau utilaje.

Bratul de spalare se utilizeaza foarte usor fara a fi nevoie de a depune un efort considerabil in timpul utilizarii. Cursa de rotire a bratului este de 180°, in functie de pozitia in care este instalat. Bratul urmeaza cu usurinta pozitia utilizatorului in timpul procesului de spalare a autoturismului, fara al incomoda. Asadar procesul de spalare se realizeaza rapid, eficient si cu rezultate maxime.

Este fabricat din otel inoxidabil cu un design neted si lucios. Suprafata este rezistenta la depunerile de rugina, astfel se garanteaza calitatea si utilizarea pe termen lung la aceeasi eficienta maxima. In combinatie cu echipamentele potrivite aveti posibilitatea de a alcatui o instalatie de spalare profesionala ideala pentru spalatorii auto sau pentru alte spatii special amenajate pentru spalarea autovehiculelor cum ar fi spalatoriile de tip self-service.

Pentru mai multe informatii referitoare la modul de instalare, echipamente profesionale si modul de alcatuire al instalatiilor de spalare profesionale marca Mosmatic, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Specificatii modele

L1
L2
WAD 61.402
1600mm
1600mm
WAD 61.412
1750mm
1600mm
WAD 61.422
1900mm
2050mm
WAD 61.432
2050mm
1900mm
WAD 61.442
2250mm
2050mm
WAD 61.452
2500mm
2250mm

Istoric produse vazute