Brat fix triplu pentru instalatii de spalare | DP3 | Mosmatic

Tip de produs
Produs ecologic
Selectie model
  • Alege L1 intai
  • Alege L2 intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Mosmatic
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: 10U946

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Date tehnice

Temperatura ideala de utilizare
120°C
Presiune necesara de lucru
275bar
Mediu de transmisie
Apa, ulei, aer la pH 3-12
Duza de intrare
G1/4" F (Disponibil si in alte optiuni)
Duza de Iesire
G1/4" M (Disponibil si in alte optiuni)

Descriere

Acest brat profesional este potrivit pentru instalatiile de spalare din incaperile sau spatiile de lucru cu dimensiuni reduse. Ideal pentru spalatoriile auto, self-service, sau alte spatii special amenajate pentru spalarea si curatarea masinilor, camioanelor, tirurilor, motocicletelor, utilajelor agricole, forestiere, etc.

Aveti posibilitatea de a instala 3 brate de spalare intr-un singur punct. Pentru o utiliaze corecta a acestui echipament profesional, se recomanda instalarea echipamentelor de spalare cu presiune redusa pentru bratul superior si cel de mijloc, iar echipamentele de pulverizare cu presiune ridicata se pot folosi cu bratul inferior.

Pentru bratele superioare sunt utile pistoalele de pulverizare cu spuma, detergent sau solutii speciale pentru curatarea completa a suprafetei autovehiculelor. Iar bratul inferior este potrivit pentru lancii si pistoale de pulverizare cu apa la presiune inalta.

Fiecare brat instalat poate fi folosit pentru cate o intrebuintare diferita. Astfel, bratele de spalare, odata instalate, pot fi utilizate in combinatie cu echipamente profesionale de pulverizare cu apa, spuma sau detergenti si alte substante speciale pentru curatarea eficienta a autovehiculelor.

Echipamentele profesionale marca Mosmatic, actioneaza cu o presiunea de lucru ideala pentru spalarea eficienta a suprafetei autovehiculelor, fara a lasa urme de deteriorare in urma utilizarii. Aceste brate pot fi utilizate in combinatie cu lancii si pistoale de pulverizare cu presiune. In functie de dimensiunile si nevoile de lucru fiecare brat poate fi dotat pentru cate o intrebuintare individuala. In funcite de aceste criterii, aveti posibilitatea de a alcatui o instalatie de spalare profesionala care sa respecte conditiile si nevoile de lucru ale utilizatorilor.

Cu o astfel de instalatie, dotata cu echipamentele de spalare profesionale marca Mosmatic, oferiti posibilitatea utilizatorilor de a efectua un proces de spalare rapid, eficient si cu rezultate maxime pentru masini, camioane, tiruri, utilaje agricole, forestiere sau alte tipuri de autovehicule sau utilaje. Bratul de spalare se utilizeaza foarte usor fara a fi nevoie de a depune un efort considerabil in timpul utilizarii. Cursa de rotire a bratelor este de 360°, in functie de pozitia in care este instalat. Bratul urmeaza cu usurinta pozitia utilizatorului in timpul procesului de spalare a autoturismului, fara al incomoda. Asadar procesul de spalare se realizeaza rapid, eficient si cu rezultate maxime.

Este fabricat din otel inoxidabil cu un design neted si lucios. Suprafata este rezistenta la depunerile de rugina, astfel se garanteaza calitatea si utilizarea pe termen lung la aceeasi eficienta maxima. In combinatie cu echipamentele potrivite aveti posibilitatea de a alcatui o instalatie de spalare profesionala ideala pentru spalatorii auto sau pentru alte spatii special amenajate pentru spalarea autovehiculelor cum ar fi spalatoriile de tip self-service.

Pentru mai multe informatii referitoare la modul de instalare, echipamente profesionale si modul de alcatuire al instalatiilor de spalare profesionale marca Mosmatic, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Specificatii modele

L1
L2
L3
DP3 69.402
1200mm
1450mm
1600mm
DP3 69.412
1450mm
1600mm
1750mm
DP3 69.422
1600mm
1750mm
1900mm
DP3 69.432
1750mm
1900mm
2050mm
DP3 69.442
1850mm
2050mm
2250mm
DP3 69.452
2000mm
2250mm
2500mm

Istoric produse vazute