Brat mobil pentru instalatii de spalare | INLINE DKF | Mosmatic

Tip de produs
Produs ecologic
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Mosmatic
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: 66.U503

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Date tehnice

Temperatura ideala de utilizare
120°C
Presiune necesara de lucru
275bar
Mediu de transmisie
Apa, ulei, aer la pH 3-12

Descriere

Acest brat profesional marca Mosmatic, fabricat cu un design clasic, este special pentru multe campuri industriale. Este flexibil si ofera mai mult confort pentru utilizatori si se poate manevra foarte usor chiar si in spatiile inguste.

In primul rand este ideal pentru industria automotiva, pentru spalatoriile auto sau de tip self-service. Se poate instala in orice spatiu special amenajat pentru spalarea si curatarea masinilor, camioanelor, motocicletelor, utilajelor agricole, stivuitoare, tractoare, etc.

Dar poate fi utilizat si pentru alcatuirea instalatiilor de spalare in spatii industriale cum ar fi industria procesarii de alimente, pentru fabrici cu bancuri de lucru intinse pe dimensiuni lungi sau alte spatii industriale unde este necesara utilizarea unei instalatii de spalare cu presiune. Asadar aceste instalatii profesionale alcatuite din produsele marca Mosmatic, pot fi utilizate si in domeniile industriale pentru mentinerea curateniei si a igienei la locurile de munca. Bratul se monteaza pe tavan, in locurile special amenajate pentru instalatiile de spalare. Se poate folosi in combinatie cu echipamente profesionale de spalare cum ar fi lancii si pistoale de pulverizare cu apa la presiune inalta, detergenti, solutii speciale de curatare, spuma, in functie de nevoile de lucru ale utilizatorilor.

Cursa de rotire a bratului este de 360°. In timpul proceselor de spalare, bratul urmareste foarte usor pozitia utilizatorului in functie de spatiul si pozitia in care este instlat. Atunci cand este utilizat in domeniul spalatoriilor auto sau de tip self-service, este potrivit pentru orice tip de incapere special amenajata curatarii si spalarii autovehiculelor. Poate fi utilizat in combinatie cu extentsii speciale pentru bratele de spalare, atunci cand este necesara spalarea autovehiculelor de dimensiuni mari cum ar fi tiruri, autobuze, utilaje etc. Sau poate fi instalat idividual in aceasi incapere impreuna cu alte brate de acelasi tip. Se pot instala maxim 4 brate de spalare de acelasi tip in aceeasi incapere luand in considerare si dimensiunile acesteia.

Fiecare brat poate fi folosit pentru intrebuintari diferite. Acesta brate pot fi folosite impreuna cu echipamente de pulverizare cu apa, spuma, detergent sau alte atributii in functie de nevoile utilizatorilor. Este fabricat din otel-inoxidabil, rezistent la rugina. Se garanteaza calitatea si lunga durabilitate de utilizare a acestui produs profesional marca Mosmatic. Pentru mai multe informatii referitoare la produsele profesionale marca Mosmatic si alcatuirea instalatiilor pentru spalare, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Specificatii modele

L
INLINE DKF 66.503
1450mm
INLINE DKF 66.513
1600mm
INLINE DKF 66.523
1750mm
INLINE DKF 66.533
1900mm
INLINE DKF 66.543
2050mm
INLINE DKF 66.553
2250mm
INLINE DKF 66.573
2750mm
INLINE DKF 66.563
2500mm
INLINE DKF 66.583
3000mm

Istoric produse vazute