Dispozitiv de spalare cu presiune pentru jante si anvelope WHEELBLASTER | Mosmatic

Tip de produs
Produs ecologic
Selectie model
  • Alege o categorie intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Mosmatic
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: 84.U502

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Temperatura ideala de utilizare
100°C
Presiune necesara de lucru
310bar
Mediu de transmisie
Substante cu maxim pH 3-12
RPM
peste 2000

Descriere

Acest dispozitiv profesional marca Mosmatic este special fabricat pentru spalarea si curatarea eficienta a jantelor si anvelopelor. Este ideal pentru spalatoriile auto cu trafic de lucru intens.

Se poate utiliza pentru spalarea si curatarea jantelor si anvelopelor oricaror tipuri de autovehicule si utilaje cum ar fi masini, camioane, tiruri, motociclete, tractoare sau utilaje agricole si forestiere.

Instalat corespunzator, acest dispozitiv de spalare cu presiune curata eficient suprafata jantelor si a anvelopelor fara a lasa urme de deterioare pe suprafata de lucru.

Dispozitivul de spalare cu presiune se conecteaza la o sursa de apa cu presiune si debit ideal pentru utilizare la capacitate maxima.

In combinatie cu alte echipamente profesionale, potrivite pentru alcatuirea instalatiilor de spalare pentru spatiile special amenajate din domeniul spalatoriilor auto/self-service, Mosmatic va pune la dispozitie o gama larga de produse ideale pentru alcatuirea unei instalatii profesionale care sa respecte traficul de lucru, conditiile si necesitatile de lucru ale clientilor.

Procesul de spalare al acestui dispozitiv se realizeaza prin rotatie la o presiune de 275 bar si peste 2000 de rotatii pe minut. Miscarea de rotatie se realizeaza prin intermediul unui brat rotor prevazut cu duze de pulverizare.

Procesele de spalare a jantelor si anvelopelor se realizeaza, rapid, eficient si cu rezultate maxime.

Pentru mai multe informatii referitoare la produsele profesionale de spalare pentru autovehicule marca Mosmatic, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Specificatii modele

Mecanism de rotire
Brat rotor
Dispozitiv 84.502
DYF (Triplu)
400 / 250mm
Dispozitiv 84.512
DYF (Triplu)
470 / 350mm
Dispozitiv 84.507
DYT (Cvadruplu)
400 / 250mm
Dispozitiv 84.517
DYT (Cvadruplu)
470 / 350mm

Istoric produse vazute