Dispozitiv de spalare cu presiune WHEELBLASTER PRO | Mosmatic

Tip de produs
Produs ecologic
Selectie model
  • Alege o categorie intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Mosmatic
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: 84.U591

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Date tehnice

Duze de spalare necesare
4 x 14.901
Mecanism de rotire
DYTIs
Brat rotor
160 / 160mm

Alte specificatii

Temperatura ideala de utilizare
120°C
Presiune necesara de lucru
275bar
Mediu de transmisie
Substante cu maxim pH 3-12
RPM
peste 2000

Descriere

Acest dispozitiv profesional de spalare cu presiune marca Mosmaitc este special fabricat pentru spalatoriile auto cu trafic de lucru intens. Se poate achizitiona impreuna cu standul special de instalare pentru acest dispozitiv.

Dispozitivul poate fi ajustat pe stand in funcite de inaltimea de lucru necesara pentru procesele de spalare cu presiune pe partile laterale a autovehiculelor sau pentru spalarea si curatarea jantelor si anvelopelor acestora.

Este foarte eficient pentru spalarea oricarui tip de autovehicul sau utilaj.

Utilizat corespunzator, acest dispozitiv spala si curata cu eficienta caroseria, jantele, geamurile si anvelopele autovehiculelor. Se poate instala in orice spatiu special amenajat pentru spalarea si curatarea autoturismelor, se conecteaza la o sursa de apa cu presiune si debit ideal pentru functionarea corespunzatoare a dispozitivului.

In combinatie cu alte echipamente profesionale de spalare cu presiune sau echipamente de alcatuire a instalatiilor profesionale pentru spalatorii marca Mosmatic, aveti posibilitatea de a oferi utilizatorilor un program eficient si complet de spalare, curatare si uscare a autovehiculelor.

Procesul de spalare este realizat de miscarea de rotatie e bratului rotor. Dispozitivul este dotat cu brat rotor dublu, prevazut cu patru duze de pulverizare la presiune inalta. Acest dispozitiv actioneaza cu o forta de presiune de pana la 275 bar, in functie de debitul de apa furnizat.

Distanta dintre vehicul si locul in care este instalat acest dispozitiv de spalare, se recomanda a fi de minim un metru. Impactul fortei de presiune este marit de la distanta. Distanta de un metru este cea ideala pentru procesele de spalare eficiente si efectuatete in conditii de siguranta atat pentru utilizatori cat si pentru autovehicule.

Pentru mai multe informatii referitoare la modul de instalare si utilizare a echipamentelor profesionale de spalare cu presiune pentru autovehicule si utilaje, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Specificatii modele

Dotat cu stand
Dispozitiv rotativ 84.541
Da
Dispozitiv rotativ 84.591
Nu

Istoric produse vazute