Extensie brat DP2 pentru instalatii de spalare | WSA-2R | Mosmatic

Tip de produs
Produs ecologic
Selectie model
  • Alege B intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Mosmatic
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: 60.U910

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Date tehnice

Temperatura ideala de utilizare
120°C
Presiune necesara de lucru
275bar
Mediu de transmisie
Apa, ulei, aer la pH 3-12

Descriere

Aceasta extentie profesionala marca Mosmatic este un accesoriu de montare pentru bratele de spalare. Poate fi utilizata in combinatie cu orice model de brat DP2 marca Mosmatic.

Atentie!

Aceasta extensie este potrivita doar pentru bratele cu transmisie dubla.

Reprezinta o solutie ideala pentru alcatuirea instalatiilor de spalare pentru autehiculele de mari dimensiuni cum ar fi camioanele, tirurile, utilajele agricole, forestiere, tractoare, deoarece mareste raza de actiune a bratului de spalare in functie de lungimea extensiei.

Extenisa pentru brat se monteaza pe un zid sau pe un stalp pozitionat in spatiile special amenajate pentru procesele de spalare a autovehiculelor, cum ar fi spalatoriile auto sau spalatoriile de tip self-service. Cursa de rotire a extensiei este de 180°, aceasta urmareste usor si precis, atat pozitia utilizatorului cat si a bratului atasat de extensie, in timpul proceselor de spalare.

In combinatie cu echipamentul potrivit, aveti posibilitatea de a alcatui o instalatie profesionala de spalare pentru utilajele si autovehiculele de mari dimensiuni. Utilizand o astfel de extensie, procesele de spalare pentru astfel de sarcini dificile se vor efectua in conditii de siguranta, rapid, eficient si cu rezultate maxime. Instalata corect, raza de actiune a bratului in combinatie cu o extensie de acest tip poate creste pana la maxim 12m.

Mosmatic va pune la dispozitie o serie de echipamente profesionale pentru alcatuirea unei instalatii de spalare care sa corespunda cerintelor si nevoilor de lucru ale utilizatorilor.

Pentru mai multe informatii referitoare la modul de utilizare, instalare si functionare a echipamentelor profesionale marca Mosmatic, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Specificatii modele

B
L max.
WSA-2R 60.910
2000mm
1900mm
WSA-2R 60.911
2500mm
2250mm
WSA-2R 60.912
3000mm
2750mm

Istoric produse vazute