Lance cu perie pentru spuma B-LAN-C Classic | Mosmatic

Tip de produs
Produs ecologic
Selectie model
  • Alege o categorie intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Mosmatic
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: #10072

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Date tehnice

Temperatura ideala de utilizare
120°C
Presiune necesara de lucru
275bar
Mediu de transmisie
Substante cu maxim pH 3-12

Descriere

Lance standard dotata cu perie pentru spuma, ideala pentru spalatoriile de masini, spalatoriile self-service sau pentru orice spatiu special amenajat pentru spalarea autovehiculelor.

Constructia este solida fabricata din otel inoxidabil, rezistent la depunerile de rugina iar manerul este fabricat din poliuretan, un material rezistent la alunecare fiind foarte eficient in timpul proceselor de utilizare. Astfel se asigura calitatea si lunga durabilitate de utilizare a produsului.

Peria curata eficient suprafata pe care actioneaza fara a lasa urme, zgarieturi sau alte semne de deteriorare. Pentru o utilizare corecta, la capacitate maxima, a acestei lancii se recomanda utilizarea in combinatie cu bratele de spalare pentru instalatii profesionale marca Mosmatic. Bratele de spalare urmaresc precis si eficient utilizatorul in timpul proceselor de spalare fara al incomoda.

Capacitatea de curatare profesionala si materialul rezistent de fabricatie face ca aceasta lance sa fie perfecta pentru sarcinile de spalare a autovehiculelor. Este foarte usor de manevrat datorita mecanismului rotativ, prin care se evita intampinarea dificultatilor de lucru in timpul procesului de spalare, deoarece face posibila ajustarea furtunului in functie de pozitia utilizatorului.

Reprezinta un produs profesional, si poate reprezenta de asemenea o solutie economica si eficienta pe termen lung datorita capacitatii de lucru profesionale si datorita materialului de fabricatie care garanteaza o lunga durabilitate de utilizare a acestuia.

Selectia modelului dorit se face in functie de tabelul in care sunt specificate modelele produsului.

Produsele se pot comanda separat sau in pachet complet, in functie de nevoile clientului.

Pentru mai multe informatii suplimentare legate de echipamentele si instalatiile de spalare profesionale marca Mosmatic, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Specificatii modele

Duza de intrare
L
GL
DG
B-LAN-C Classic 24.984
G1/4" kM
1050mm
800mm
Nu
B-LAN-C Classic 24.985
G1/4" M
1050mm
800mm
Da
B-LAN-C Classic 24.986
G1/4" kM
1250mm
1000mm
Nu
B-LAN-C Classic 24.987
G1/4" M
1250mm
1000mm
Da

Istoric produse vazute