Lance cu perie pentru spumare B-LAN-C Classic | Mosmatic

Tip de produs
Produs ecologic
Selectie model
  • Alege o categorie intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Mosmatic
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: 29.U003

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Date tehnice

DS
Duza de intrare
G1/4" kM
L
950mm
GL
800mm

Alte specificatii

Temperatura ideala de utilizare
120°C
Presiune necesara de lucru
275bar
Mediu de transmisie
Substante cu maxim pH 3-12

Descriere

Lance standard dotata cu perie pentru spuma, ideala pentru spalatoriile de masini, spalatoriile self-service sau pentru orice spatiu special amenajat pentru spalarea autovehiculelor. Constructia este solida fabricata din otel inoxidabil, rezistent la depunerile de rugina iar manerul este fabricat din poliuretan, un material rezistent la alunecare fiind foarte eficient in timpul proceselor de utilizare. Astfel se asigura calitatea si lunga durabilitate de utilizare a produsului.

Peria este dotata cu mecanism de blocare pentru o buna fixarea pe lance. Curata eficient suprafata pe care actioneaza fara a lasa urme, zgarieturi sau alte semne de deteriorare.

Fiecare perie are un design modular care poate fi comandat idividual in functie de cerintele de lucru ale clientului, astfel putem satisface orice nevoie pentru sarcinile de lucru dorite de catre client. De asemenea se pot comanda accesorii separate pentru lance, pentru a extinde gama de posibilitati de lucru.

Pentru o utilizare corecta, la capacitate maxima, a acestei lancii se recomanda utilizarea in combinatie cu bratele de spalare pentru instalatii profesionale marca Mosmatic. Bratele de spalare urmaresc precis si eficient utilizatorul in timpul proceselor de spalare fara al incomoda.

Capacitatea de curatare profesionala si materialul rezistent de fabricatie face ca aceasta lance sa fie perfecta pentru sarcinile de spalare a autovehiculelor. Este foarte usor de manevrat datorita mecanismului rotativ, prin care se evita intampinarea dificultatilor de lucru in timpul procesului de spalare, deoarece face posibila ajustarea furtunului in functie de pozitia utilizatorului.

Reprezinta un produs profesional, si poate reprezenta de asemenea o solutie economica si eficienta pe termen lung datorita capacitatii de lucru profesionale si datorita materialului de fabricatie care garanteaza o lunga durabilitate de utilizare a acestuia.

Selectia modelului dorit se face in functie de tabelul in care sunt specificate modelele produsului.

Produsele se pot comanda separat sau in pachet complet, in functie de nevoile clientului.

Pentru mai multe informatii suplimentare legate de echipamentele si instalatiile de spalare profesionale marca Mosmatic, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Specificatii modele

Tip produs
24.988
Lance B-LAN-C Classic
29.003
Duza pentru perie
29.006
Perie cu mecanism de blocare

Optiuni (15)

Istoric produse vazute