Lance de pulverizare cu filtru si maner din poliuretan LAH-C Classic | Mosmatic

Tip de produs
Produs ecologic
Selectie model
  • Alege o categorie intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Mosmatic
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: 28.U404

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Date tehnice

Temperatura ideala de utilizare
120°C
Presiune necesara de lucru
275bar
Mediu de transmisie
Substante cu maxim pH 3-12

Descriere

Aceasta lance este ideala pentru procesele de spalare a autovehiculelor mai ales cand este necesara actionarea cu un jet de spalare la presiune inalta pe o suprafata mai larga, datorita filtrului montat la capatul de iesire al lancii. Este fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate astfel se garanteaza lunga durabilitate de utilizare a acesteia.

Datorita capacitatii profesionale de spalare reprezinta solutia ideala pentru spalatoriile de autovehicule sau pentru spalatoriile self-service. Fiecare lance are un design ce permite constructia la comanda a acesteia in functie de cerintele si nevoile clientului. De asemenea poate fi dotata cu accesoriile dorite pentru acoperirea tuturor necesitatilor de lucru.

Poate fi utilizata pentru spalarea masinilor, camioanelor, motocicletelor, tirurilor, utilajelor agricole, forestiere etc.

Manerul este fabricat din poliuretan, asadar manevrarea se face sigur si eficient deoarece se exclude alunecarea lancii in timpul proceselor de utilizare. Capacitatea de lucru de inalta calitate face ca procesul de spalare sa fie foarte simplu si rapid datorita filtrului de pulverizare instalat in partea de iesire a jetului, ideal pentru acoperirea unei zone de lucru mai mare, asadar acopera toate necesitatile de lucru la capacitate profesionala cu usurinta si eficienta ridicata.

Datorita materialului de poliuretan si otel inoxidabil din care este fabricata lancea, se garanteaza lunga durabilitate de utilizare a acesteia, la acelasi nivel eficient de lucru, asadar poate reprezenta si o solutie economica pe termen lung in industria spalatoriilor de autovehicule.

Selectia modelului se face in functie de tabelul cu modele afisat in pagina produsului. LAN-P Pro poate fi dotat cu maner de pulverizare si duza de intrare pentru maner, in functie de modelul de lance care este selectat de catre client.

Pentru mai multe informatii suplimentare legate de produsele profesionale marca Mosmatic, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Specificatii modele

Duza de Iesire
L
LAH-C Classic 28.404
G3/8" M + 1/8" NPTF
650mm
LAH-C Classic 28.414
G3/8" M + 1/4" NPTF
650mm
LAH-C Classic 28.405
G3/8" M + 1/8" NPTF
750mm
LAH-C Classic 28.415
G3/8" M + 1/4" NPTF
750mm

Optiuni (15)

Istoric produse vazute