Lance de spalare cu presiune inalta LAN-P Pro | Mosmatic

Tip de produs
Produs ecologic
Selectie model
  • Alege o categorie intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Mosmatic
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: 904U.098

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Date tehnice

Temperatura ideala de utilizare
120°C
Presiune necesara de lucru
275bar
Mediu de transmisie
Substante cu maxim pH 3-12

Descriere

Lance de pulverizare profesionala, ideala pentru spalarea autovehiculelor utilizand un jet cu presiune ridicata. Se poate utiliza foarte eficient in combinatie cu bratele pentru instalatii de spalare marca Mosmatic. Este fabricata din otel inoxidabil rezistent la depunerile de rugina, cu maner din poliuretan care impiedica alunecarea in tipul proceselor de spalare.

  Datorita capactiatii profesionale de lucru, aceasta lance poate fi utilizata pentru procesele de spalare si curatare a autovehiculelor de orice fel. In funcite de traficul de lucru si echipamentul cu care se utilizeaza aceasta lance, este potrivita pentru spalarea camioanelor, masinilor, motocicletelor, mopedelor, tirurilor, utilajelor agricole, forestiere sau de orice fel, etc.

De regula se utilizeaza in domeniul spalatoriilor auto sau de tip self-service, deoarece acesta lancii de pulverizare sunt ideale pentru o curatare completa si eficienta a caroseriei, jantelor, cauciucurilor si aripilor de protectie ale autoturismelor. Dar pot fi utilizate si pentru alte domenii in care este necesara utilizarea unui echipament profesional de spalare cu presiune inalta.

Aceste lancii se utilizeaza doar pentru pulverizarea cu apa. Pentru echipamente de pulverizare cu spuma, detergenti sau alte substante speciale pentru curatarea autovehiculelor consultati gama de produse Mosmatic, iar echipa Unilift va sta la dispozitie pentru selectarea echipamentului potrvit cerintelor si nevoilor de lucru ale utilizatorilor.

Pentru utilizarea comoda si eficienta a acestor echipamente de spalare cu presiune se recomanda utilizarea in combinatie cu bratele pentru instalatii de spalare profesionale Mosmatic. Astfel bratul poate urmati eficient pozitia utilizatorilor in timpul proceselor de spalare a autovehiculelor, fara al incomoda.

In pagina acestui produs aveti afisat modelul standard al lancii. Aveti posibilitatea de a achizitiona o lance la comanda, care sa respecte cerintele si nevoile de lucru ale utilizatorilor.

Pentru mai multe informatii referitoare la echipamentele profesionale pentru spalatorii auto sau spalatorii de tip self-service, echipa Unilift va sta la dispozitie.

Specificatii modele

L
GL
G1
LAN-P Pro 904.098
600mm
300mm
Drept
LAN-P Pro 902.917
600mm
300mm
Drept
LAN-P Pro 902.964
600mm
300mm
Inclinat
LAN-P Pro 903.655
700mm
300mm
Drept
LAN-P Pro 902.982
700mm
300mm
Inclinat
LAN-P Pro 904.262
1000mm
400mm
Drept
LAN-P Pro 904.263
1000mm
400mm
Inclinat

Istoric produse vazute