Lance flexibila cu perie de spumare pentru presiune scazuta F-LAN | Mosmatic

Tip de produs
Produs ecologic
Selectie model
  • Alege o categorie intai
Rating & Review
0 (0 reviews)
Logo Mosmatic
Alege un model pentru a vedea disponibilitate stoc si alte informatii

Cod produs: 27.102

Alege cel putin 1 model al acestui produs.

Date tehnice

Injector pentru spuma
Temperatura ideala de utilizare
120°C
Presiune necesara de lucru
2.5 - 20 bar
Mediu de transmisie
Substante cu maxim pH 3-12
Debit de apa
5l/min

Descriere

Lance flexibila dotata cu perie pentru spuma. Reprezinta o solutie ideala pentru industria spalatoriilor de autovehicule, pentru spalatoriile self-service sau alte spatii special amenajate pentru spalarea masinilor.

Nu este potrivita pentru spalarea autovehiculelor sau utilajelor de mari dimensiuni.

Flexibilitatea lancii se ajusteaza in functie de intensitatea presiunii de spalare. Se poate utiliza pentru spalarea cu spuma, detergent sau solutii profesionale pentru spalarea autovehiculelor.

Acest model este ideal pentru sarcinile de spalare cu presiune scazuta, de la minim 2.5 bar presiune la maxim 20 bar presiune cu un debit de apa minim de 5 l/min. Peria este fabricata din peri naturali, asadar acestia nu zgarie sau deterioreaza suprafata autovehiculelor in timpul proceselor de utilizare. Este disponibila in mai multe dimensiuni in functie de cerintele de lucru de care aveti nevoie. De asemenea este dotata cu mecanism de rotire, pentru ajustarea corecta in timpul procesului de spalare.

Datorita capacitatii profesionale de curatare poate reprezenta metoda ideala pentru orice tip de spalatorie de autovehicule sau pentru orice sarcina ce tine de acest domeniu, deoarece lancea este fabricata dintr-o constructie solida din otel inoxidabil, rezistenta la depunerile de rugina iar manerul este fabricat din poliuretan, un material rezistent la alunecare astfel nu veti intampina dificultati in timpul procesului de utilizare.

Pentru o utilizare corecta, aceasta lance se foloseste in combinatie cu bratele de spalare pentru instalatii profesionale Mosmatic.

Lancea este activata prin intermediul Padului de selectare a programului de spalare cu plata. Acesta se gaseste in rubrica cu accesorii din pagina produsului si se comanda separat.

Specificatii modele

L
DG
Maner
F-LAN 27.102
1000mm
Nu
Nu
F-LAN 27.103
1300mm
Nu
Nu
F-LAN 27.122
1000mm
Da
Nu
F-LAN 27.123
1300mm
Da
Nu
F-LAN 27.302
1200mm
Nu
Da
F-LAN 27.303
1500mm
Nu
Da
F-LAN 27.322
1200mm
Da
Da
F-LAN 27.323
1500mm
Da
Da

Optiuni (15)

Istoric produse vazute