Compactor actionat hidraulic HVC | Dynaset

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Compactor actionat hidraulic HVC marca Dynaset

Compactorul actionat hidraulic HVC converteste puterea hidraulica a masinariilor sau a utilajelor cu care este utilizat in putere de vibrare pentru compactarea solului. Compactorul HVC se conecteaza foarte repede deoarece este dotat cu sistem de cuplare rapida si este simplu de utilizat.

Se utilizeaza cu ajutorul excavatoarelor sau alta utilaje dotate cu sisteme de cuplare rapida. Se poate opera cu ajutorul oricarui tip de sistem hidraulic si se poate muta foarte usor de la un utilaj la altul.

Compactorul HVC marca Dynaset foloseste puterea sistemului hidraulic al utilajului sau a masinariei cu care este utilizat si o transforma in putere de vibratie pentru compactarea solului prin intermediul debitului de ulei furnizat de sistemul hidraulic al vehicolului. Acesta reprezinta o solutie economica si eficienta deoarece mareste productivitatea la locul de munca si minimzeaza costurile pentru combustibil.

Compactorul actionat hidraulic HVC reprezinta si o solutie ecologica pentru locul de munca deoarece in timpul utilizarii, acesta nu emana gaze toxice de poluare a aerului.

Informații suplimentare

Brand

Adauga primul o recenzie pentru “Compactor actionat hidraulic HVC | Dynaset”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Compactor actionat hidraulic

Compactor actionat hidraulic HVC | Dynaset

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.