Compresoare aer

Compresoarele pe care Unilift vi le pune la dispozitie sunt compresoare profesionale care ofera o putere maimare si pot genera aer cu presiune ridicata. Compresoarele pot fi fixe/stationare si mobile/portabile, potrivite pentru industria grea, industria constructiilor, infrastructura, prestatori de servicii etc. Pentru a putea fi un real ajutor in spatii mici si mari, atat dimensiunea cat si greutatea acestora sunt optimizate in acest sens.
Aerul comprimat este singura optiune pentru unele industrii care necesita siguranta unei surse de alimentare care nu produce caldura. De la fabricarea primului compresor aer la inceputul anilor 1800, cererea pentru sistemele de aer comprimat a crescut constant, iar daca la inceput raspundea doar la nevoile specifice ale echipamentelor miniere si de fabricare a metalului, ulterior s-a ajuns la o necesitate a compresoarelor in aproape toate industriile. Este adesea considerat a fi cel de-al patrulea utilitar după energia electrica, apa si gaz.
Venim in sprijinul dvs cu echipamente diversificate care sa faca din orice proces de lucru unul usor si rapid, eficient si sigur.

Products 1 - 40 from 60. Products on page
X X

Meniu

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.