Compresor de aer cu sistem de rotatie actionat hidraulic | HKL 2600 | Dynaset

0.00 lei

Compara produsul

Compresor de aer cu sistem de rotatie

Compresorul actionat hidraulic HKR converteste puterea hidraulica a masinariilor mobile in aer comprimat. Este o unitate ideala pentru aplicatiile pneumatice. Este ideal pentru masinariile de minat, masinariile agricole sau masinariile de constructii. Modele de compresoare HKR pot furniza un debit de aer comprimat de la 400 l/min pana la 7500 l/min cu o presiune de 8 bar. Este ideal si pentru profecese de indepartare a prafului.

Sunt disponibile la cererea clientului modele cu o presiune de pana la 13 bar.

Datorita structurii compacte a compresorului si dotarii cu inele pentru suruburi, se instaleaza foarte usor pe orice tip de masinarie prin simpla asezare sau prin insurubare. Poate fi utilizat pentru utilaje de excavat, de minerit sau pentru masinarii pentru service. Poate fi asezat oriunde in vehicul. Compresorul nu necesita recipient pentru aer si de asemenea poate fi instalat chiar si in spatiile inguste fara a fi necesar un racitor de aer.

Este disponibil cu furtun aditionat care este un partener ideal pentru sarcinile mobile.

Compresorul HKR utilizeaza puterea hidraulica a masinariilor sau a vehiculelor pentru a produce aer comprimat. Este activat de debitul de ulei din sistemul hidraulic al vehicolului care activeaza motorul compresorului iar motorul compresorului actioneaza axul rotativ care mareste eficienta si capacitatea de producere a aerului comprimat. Acesta poate functiona fara oprire 24/h.

Este mult mai eficient decat un compresor traditional. In primul rand datorita faptului ca dimensiunile compacte permit transportarea usoara a compresorului, este gata de utilizat in orice moment si pentru orice tip de vehicul si mecanism dotat cu sistem hidraulic pe baza de ulei. Nu functioneaza pe baza de combustibil si nu necesita racitor de aer.

De asemenea compresorul actionat hidraulic HKR este si o solutie ecologica de lucru deoarece nu emite gaze toxice de poluare.

Motorul este integrat in interiorul compresorului si este foarte silentios. Astfel presiunea nivelului de zgomot este foarte scazuta si nu incomodeaza utilizatorii in timpul procesului de utilizare.

Specificatii tehnice:

  • Aer comprimat: 2600l/min
  • Presiune : 8 bar
  • Debit hidraulic necesar: 65 l/min
  • Presiune maxima necesara: 250 bar
  • Dimensiuni: 810 x 390 x 620 mm
  • Greutate : 103 kg
0/5 (0 Reviews)

Informații suplimentare

Brand

Dimensiuni

Adauga primul o recenzie pentru “Compresor de aer cu sistem de rotatie actionat hidraulic | HKL 2600 | Dynaset”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Compresor de aer cu sistem de rotatie

Compresor de aer cu sistem de rotatie actionat hidraulic | HKL 2600 | Dynaset

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.