NOU! OFERTELE LUNII APRILIE

Container basculant automat 4A 0.6 m3 – 1.2 m3 | Bauer

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Container basculant cu mecanism de blocare automat care ofera posibilitatea de a descarca incarcatura in trei puncte de basculare diferite, in functie de nevoiele de lucru. Acest container basculant profesional marca Bauer suedlohn reprezinta un accesoriu de manevrare cu ajutorul stivuitoarelor dotate cu furci deoarece este prevazut cu suport pentru furci.

Containerul este dotat cu mecanism de blocare automat, pentru a preveni descarcarea accidentala a incarcaturii in timpul proceselor de incarcare, transportare si basculare a incarcaturii. In urma procesului de basculare containerul revine automat la pozitia initiale si de asemenea se blocheaza automat.

Pentru siguranta proceselor de transportare si basculare a incarcaturilor, containerul se fixeaza prin intermediul unor lanturi din dotare cu ajutorul carora containerul se leaga de cadrul stivuitorului, asadar aceste lanturi previn alunecarea containerului in timpul proceselor de transportare si basculare a incarcaturii.

Procesul de basculare se realizeaza prin intermediul unui cablu care este operat manual de catre utilizatorul stivuitorului. Acest cablu declanseaza mecanismul de blocare al containerului acesta eliberand incarcatura in locul dorit. Containerul revine automat la pozitia initiala datorita centrului de greutate foarte bine stabilit.

Containerul este fabricat din metal dur cu margini intarite, asadar se garanteaza lunga durabilitate de utilizare al acestui accesoriu pentru stivuitoarele dotate cu furci.

Accesorii:

  • Capac galvanizat cu deschidere dubla
  • Etansare pentru apa si ulei

ATENTIE!

Nu utilizati containerul pentru incarcaturi mai mari decat incarcatura maxima pe care o poate suporta modelul ales de dumneavoastra.

Modele disponibile sunt afisate in tabelul cu modele din pagina produsului.

Informații suplimentare

Brand

Domenii de activitate

, , , , , , ,

Dimensiuni

Adauga primul o recenzie pentru “Container basculant automat 4A 0.6 m3 – 1.2 m3 | Bauer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Container basculant automat 4A 0.6 m3 - 1.2 m3 | Bauer

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.