NOU! OFERTELE LUNII APRILIE

Container basculant dublu/triplu TYPE DUO/TRIO 0.9 m3 – 0.6 m3 | Bauer

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Container basculant disponibil in doua modele.

Dublu (TYPE DUO) – Dotat cu doua containere basculante.

Triplu (TYPE TRIO) – Dotat cu trei containere basculante.

Acest container basculant profesional marca Bauer suedlohn, este special fabricat pentru sarcini multiple de incarcare, transportare sau de depozitare a incarcaturilor de materiale reciclabile.

ATENTIE!

Nu se recomanda utilizarea containerului pentru incarcaturi cu materiale din metal, lemn, aluminiu, etc. Acest container este special fabricat pentru manevrarea materialelor reciclabile.

Containerul se manevreaza doar cu ajutorul stivuitoarelor dotate cu furci. In schita de mai sus, sunt specificate dimensiunile pentru suportii furcilor. Astfel puteti selecta modelul potrivit pentru stivuitorul dumneavoastra.

Se utilizeaza in conditii de siguranta deoarece este dotat cu mecanism de blocare pentru fiecare container in parte in functie de modelul ales. Asadar se evita descarcarea accidentala a containerelor in timpul sarcinilor de manevrare a incarcaturii. Fiecare container poate fi golit individual.

Este prevazut cu lanturi de fixare pentru furci, astfel se impiedica alunecarea containerului de pe furcile stivuitorului in timpul sarcinilor de manevrare a incarcaturilor. Lanturile se fixeaza de furci sau de cadrul stivuitorului.

Procesul de basculare al containerelor se poate efectua individual pentru fiecare container. Doar declansati manual carligele metalice care sustin containerele.

In urma proceselor de basculare a containerelor acestea se readuc la pozitia initiala manual.

Constructia containerului este fabricata din metal solid, prevazut cu margini intarite pentru a se garanta calitatea si lunga durabilitate de utilizare a acestui produs profesional marca Bauer suedlohn.

Accesorii

– 2 role pivotante + 2 rotile fixate din poliamida 180 mm – inaltime 220 mm

– capac galvanizat, cu deschidere dubla

ATENTIE!

Nu folositi containerul pentru incarcaturi cu volum si greutate mai mare decat cea pe care o poate suporta modelul ales.

In pagina produsului aveti la dispozitie un tabel cu modele in care sunt specificate informatii referitoare volumul de incarcare.

Informații suplimentare

Brand

Domenii de activitate

, , , , , , ,

Adauga primul o recenzie pentru “Container basculant dublu/triplu TYPE DUO/TRIO 0.9 m3 – 0.6 m3 | Bauer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Container basculant dublu/triplu TYPE DUO/TRIO 0.9 m3 - 0.6 m3 | Bauer

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.