NOU! OFERTELE LUNII APRILIE

Container basculant (manevrare cu traversa) TYPE BSK-N 0.55 m3 – 0.9 m3 | Bauer

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Container basculant profesional marca Bauer. Se poate manevra doar cu traversa pentru stivuitor TYPE BST iar aceasta se achizitioneaza separat.

ATENTIE!

Nu incercati manevrarea containerului cu alt atasament pentru furcile stivuitorului decat traversa speciala pentru aceste tipuri de container.

Traversa ideala pentru manevrarea containerului este TYPE BST sau BKT, pe care le veti gasi in rubrica cu accesorii din pagina produsului sau in produsele marca Bauer.

Acest container basculant este fabricat din metal dur, prevazut cu margini intarite pentru a se garanta calitatea si lunga durabilitate de utilizare a acestui produs profesional Bauer.

Atunci cand este utilizat cu traversa speciala pentru acest container, procesele de transportare si descarcare a incarcaturilor se efectueaza in conditii de siguranta. Deoarece containerul este prevazut cu suporti de prindere pentru traversa. Asadar conteinerul este bine fixat de traversa deoarece aceasta este dotata cu mecanism de blocare pentru container, astfel se evita descarcarea accidentala a incarcaturilor in timpul transportarii sau bruscarii comenzilor cu stivuitorul.

De asemenea traversa se poate fixa de furcile stivuitorului prin intermediul lanturilo de fixare aflate in dotare. Asadar se previne alunecarea de pe furile stivuitorului in timpul sarcinilor de transportare sau descarcare a materialelor.

Procesul de basculare al containerului se realizeaza prin intermediul unui cablu metalic aflat in dotarea traversei. Traversa este dotata cu sistem de blocare pentru container. Cablul metalic este legat la sistemul de blocare al traversei. Acest cablu se actioneaza manual de catre utilizatorul stivuitorului. Cand este actionat deblocheaza containerul si permite descarcarea.

Asadar acest container basculant nu poate fi utilizat fara traversa speciala.

Accesorii

  • 2 role pivotante + 2 rotile fixate din poliamida 180 mm – inaltime 220 mm (stivuirea nu este posibila)
  • capac galvanizat, cu deschidere dubla
  • etansare la apa si ulei
  • Suporti de prindere pentru traversa
  • traversa

ATENTIE!

Nu utilizati containerul pentru incarcaturi cu volum si greutate mai mare decat cea pe care o poate suporta.

Vizualizati tabelul cu modele din pagina produsului si sectiunea cu accesorii pentru a putea vizualiza si modelul de traversa potrivit pentru acest container.

Informații suplimentare

Brand

Domenii de activitate

, , , , , , ,

Dimensiuni

Adauga primul o recenzie pentru “Container basculant (manevrare cu traversa) TYPE BSK-N 0.55 m3 – 0.9 m3 | Bauer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Container basculant (manevrare cu traversa) TYPE BSK-N 0.55 m3 - 0.9 m3 | Bauer

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.