NOU! OFERTELE LUNII APRILIE

Container basculant multifunctional TYPE 3S 0.6 m3 | Bauer

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Container basculant multifunctional care ofera posibilitatea de a bascula incarcatura manevrata in trei pozitii diferite. Containerul poate fi pozitionat foarte usor la un unghi de 90° la stanga sau dreapta in functie de necesitatile de lucru ale utilizatorilor.

Se manevreaza doar cu ajutorul stivuitoarelor dotate cu furci, deoarece containerul este dotat cu suporti pentru furci. Dimensiunile suportilor sunt specificare in schita de mai sus pentru masurarea si potrvirea containerului in functie de stivuitorul si furcile de care dispuneti.

Containerul se opereaza 100% in conditii de siguranta deoarece este dotat cu un mecanism de blocare prin intermediul caruia se evita descarcarea accidentala a incarcaturii in timpul proceselor de transportare sau basculare.

De asemenea containerul se fixeaza de cadrul stivuitorului sau al furcilor prin intermediul unor lantur de fixare care vor impiedica alunecarea de pe furci in timpul sarcinilor de transportare si basculare a incarcaturii.

Mod de utilizare

Procesul de basculare se realizeaza prin intermediul unui cablu operat manual de catre utilizatorul stivuitorului. Cabul este conectat la mecanismul de blocare al containerului. Odata actionat acest cablu se declanseaza mecanismul de blocare al containerului si permite eliberarea incarcaturii.

In urma procesului de basculare containerul se readuce manual in pozitia initiala. Foarte usor de manevrat si gata de utilizat in orice moment.

Accesorii:

  • Capac galvanizat cu deschidere dubla
  • 2 role pivotante + 2 rotile fixate din poliamida 180 mm – inaltime 220 mm

ATENTIE!

Nu utilizati containerul pentru incarcaturi mai mari decat capacitatea maxima de incarcare in functie de modelul pe care il doriti.

Pentru consultarea modelelor disponibile vizualizati tabelul cu modele din pagina produsului.

Informații suplimentare

Brand

Domenii de activitate

, , , , , , ,

Adauga primul o recenzie pentru “Container basculant multifunctional TYPE 3S 0.6 m3 | Bauer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Container basculant multifunctional TYPE 3S 0.6 m3 | Bauer

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.