NOU! OFERTELE LUNII APRILIE

Container basculant TYPE BK 0.3 m3 – 2 m3 | Bauer

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Container basculant profesional, special pentru incarcarea, transportarea, manevrarea si depozitarea incarcaturilor cu gretutate si volum mare. Se utilizeaza doar cu ajutorul stivuitoarelor dotate cu furci. Containerul este prevazut cu suporti pentru furci, dimensiunile pentru acesti suporti sunt specificate in schita de mai sus. In pagina produsului aveti la dispozitie dimensiunile standard pentru modelele specificate. Dar sunt disponibile si alte dimensiuni pentru suportii furcilor in functie de necesitatile de lucru ale utilizatorilor.

Acest container marca Bauer suedlohn se poate utiliza in conditii de siguranta deoarece este dotat cu un mecanism rezistent de blocare. Asadar nu permite descarcarea accidentala a incarcaturii in timpul utilizarii containerului pentru sacini de transportare sau basculare a incarcaturii.

De asemenea containerul se fixeaza cu ajutorul unor lanturi de fixare, venite din dotare. Aceste lanturi se fixeaza de container si de furcile stivuitorului, astfel se impiedica alunecarea containerului de pe furcile stivuitorului in timpul proceselor de transportare sau basculare a incarcaturii.

Bascularea incarcaturii se realizeaza cu ajutorul unui cablu care se opereaza manual de catre utilizatorul stivuitorului. Cablul declanseaza mecanismul de blocare al contanerului. Asadar acesta este eliberat si permite descarcarea. In urma procesului de basculare containerul se readuce manual in pozitia initiala.

Constructia este fabricata din metal solid prevazuta cu margini intarite pentru a se garanta calitatea si lunga durabilitate de utilizare a acestui container. Este disponibil in varianta dotata cu roti pentru a putea fi mutat si depozitat cu usurinta. Rotile pot fi achizitionate separat si pot fi montate si pentru alte modele ale acestui tip de container.

Accesorii

  • 2 role pivotante + 2 rotile fixate din poliamida 180 mm – inaltime 220 mm
  • capac galvanizat, cu deschidere dubla
  • etansare pentru apa si ulei
  • potrivit pentru macara
  • potrivit pentru carucior cu maneta
  • carucior cu maneta tip B2
  • cuplaj de remorca, bara de remorcare

ATENTIE!

Nu utilizati containerul pentru incarcaturi mai mari decat incarcatura maxima pe care o poate sustine modelul de container ales.

Pentru vizualizarea modelelor disponibile consultati tabelul cu modele din pagina produsului.

Informații suplimentare

Brand

Domenii de activitate

, , , , , , ,

Dimensiuni

Adauga primul o recenzie pentru “Container basculant TYPE BK 0.3 m3 – 2 m3 | Bauer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Container basculant TYPE BK 0.3 m3 - 2 m3 | Bauer

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.