NOU! OFERTELE LUNII APRILIE

Container basculant TYPE VD / VG 0.5 m3 – 1.1 m3 | Bauer

0.00 lei

In stock

Compara produsul

Container basculant pentru stivuitor, ideal pentru procesele de incarcare, transportare si descarcare a incarcaturilor cu volum si greutate mare. Acest container este special pentru astfel de intrebuintari deoarece usureaza cu eficienta sarcnile de transportare si depozitare a materialelor, sau incarcaturile greu de manevrat manual, cu volum mare sau greutate mare.

Se utilizeaza doar cu ajutorul stivuitoarelor dotate cu furci. Se utilizeaza in conditii de siguranta deoarece este dotat cu un mecanism de blocare pentru container, asadar se impiedica descarcarea accidentala a acestuia in timpul proceselor de transportare si descarcare a incarcaturilor.

Este dotat cu lanturi de fixare pentru furci. Aceste lanturi se fixeaza pe furci sau pe cadrul stivuitorului pentru a impiedica alunecarea containerului in timpul proceselor de transportare sau basculare a incarcaturilor.

Procesul de basculare se realizeaza prin intermediul unui cablu care se opereaza manual de catre utilizatorul stivuitorului. Cablul declanseaza mecanismul de blocare al containerului, astfel acesta este eliberat si permite descarcarea. In urma procesului de basculare containerul se readuce manual in pozitia initiala.

Constructia este fabricata dintr-un metal solid, prevazuta cu margini intarite pentru a se garanta calitatea si lunga durabilitate de utilizare a containerului.

Este disponibil in varianta dotata cu roti pentru a putea fi transportat si depozitat cu usurinta.

Accesorii

– 2 role pivotante + 2 rotile fixate din poliamida 180 mm – inaltime 220 mm

– capac galvanizat din doua parti, cu o singura deschidere

– etansare pentru apa si ulei

– ajutor de rasturnare hidraulic

ATENTIE!

Nu utilizati containerul pentru incarcaturi cu greutate mai mare decat greutatea maxima pe care o poate suporta containerul. Consultati tabelul cu modele pentru vizualizarea detaliilor referitoare la volumul si incarcatura maxima a containerelor.

Tabelul cu modele este afisat in pagina produsului.

Informații suplimentare

Brand

Domenii de activitate

, , , , , , ,

Dimensiuni

Adauga primul o recenzie pentru “Container basculant TYPE VD / VG 0.5 m3 – 1.1 m3 | Bauer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu exista inca recenzii adaugate

X X

Meniu

Container basculant TYPE VD / VG 0.5 m3 - 1.1 m3 | Bauer

Nu ai găsit încă produsul dorit sau ai nevoie de o oferta personalizată?

Completează formularul de mai jos și îți vom oferi Consultanță gratuită în alegerea celor mai bune soluții.